Tarja Turunen kertoi Radio Rockin haastattelussa, että hän jäi artistina tyhjän päälle Nightwish-potkujen jälkeen.

Entinen Nightwish-solisti Tarja Turunen kertoi Radio Rockin haastattelussa, että potkut yhtyeestä oli hänelle kova paikka. Nightwishin kosketinsoittaja ja johtohahmo Tuomas Holopainen erotti Turusen yhtyeestä vuonna 2005.

– Ensimmäiset kaksi viikkoa oli ihan hysteeristä. Itkin joka helvetin päivä Marcelon (manageri ja puoliso) kanssa, Tarja Turunen muisteli Laura Vähähyypän haastattelussa.

Turunen sai potkut lokakuun lopussa, mutta hänelle oli buukattu jo oma joulukonserttikiertue. Se oli Turusen mukaan hänen pelastuksensa.

– Luojan kiitos minulla oli se kiertue. Oli pakko palata Suomeen ja lavalle. Sain yleisöltä positiivista palautetta.

Turusen mukaan hänelle oli jo ennen potkuja selvää, että hän aloittaa soolouran. Silti hän koki jääneensä artistina tyhjän päälle.

– Piti etsiä identeetti artistina, ja se kesti vuosia. Kaikki muukin oli hirveän uutta.

Turusen lisäksi Nightwish-yhtyeestä on saanut potkut myös toinen solisti, ruotsalainen Anette Olzon. Tällä hetkellä yhtyeen solisti on hollantilainen Floor Jansen.

Ensi keväänä Tarja Turunen nähdään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Katso haastattelu videolta.

Lisää Nightwish-riidoista:

Nightwishistä erotettu Anette Olzon: "Bändin pojat päättivät puolestani kaiken"

Nightwish vastaa Anette Olzonin väitteisiin: "Totuuden vääristelyä ja mustamaalausta"

 

Lisää Tarjasta:

Tarja Turunen avoimena videohaastattelussa: Kollegan somekommentit loukkasivat

Tarja Turunen Nightwish-ajastaan: Vaatteet löytyivät seksikaupasta

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!