Me Naiset
|
Inka Simola
Tarja ja Anna Halonen vuonna 2012. Kuva: IS/Antti Hämäläinen
Tarja ja Anna Halonen vuonna 2012. Kuva: IS/Antti Hämäläinen

Näillä vinkeillä tuore isoäiti Tarja Halonen pääsee alkuun uudella urallaan.

Presidentti Tarja Halosesta, 70, on tullut pienen tyttövauvan isoäiti, sillä hänen tutkijana työskentelevä tyttärensä Anna Halonen sai muutama viikko sitten lapsen avomiehensä kanssa. Asiasta uutisoi ensimmäisen 7 päivää.

Halosen puolisolla Pentti Arajärvellä on lapsenlapsia jo neljä, mutta Haloselle itselleen pieni tyttö on ensimmäinen biologinen lapsenlapsi. Siksi listasimme hänelle muutaman vinkin, jotka tuore isoäiti pääsee alkuun uudella urallaan.

1. Pikkutöppösiä kannattaa alkaa kutoa jo nyt, jotta ne ehtivät pukinkonttiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Kodista kannattaa tehdä yltiömäisen turvallinen, jotta lapsi voi ottaa ensiaskeleensa lyömättä päätään terävään pöydänkulmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Lompakko kannattaa siistiä turhasta roinasta ja vanhoista kuvista, jotta sinne mahtuu tarrakuvat kaikista lapsen kehitysvaiheista. Niitä on helppo esitellä uteliaille kansalaisille torikahveilla – ehdottomasti ennen kuin kukaan ehtii niitä pyytää.

4. Valokuva-albumeiden tekemistä ei kannata jättää kiireisten vanhempien kontolle. Isoäidillä on tähän paremmin aikaa, joten myös albumit kannattaa hankkia viimeistään nyt.

5. Käsilaukkuun on syytä varata pahoja karkkeja hyvissä ajoin, jotta ne varmasti löytyvät sieltä ensimmäisten hampaiden ilmestyessä. Sillä ei ole mitään väliä, vaikkeivat karkit lapselle kelpaisikaan. Jokainen isoäiti haluaa jäädä lapsen mieleen kivana tyyppinä, jolla oli aina jotain herkkua laukun pohjalla.

Lue myös:

Susan Sarandonia, 67, ei saa kutsua mummoksi

Kolmekymppiset hurahtivat mummoiluun: isoäiti on julkkistenkin idoli

Sisältö jatkuu mainoksen alla