Me Naiset
|
Outi Pippuri
Anu Sinisalo harjoittelee parinsa Jani Rasimuksen kanssa 4–5 tuntia päivittäin. Kuva: Jouni Harala
Anu Sinisalo harjoittelee parinsa Jani Rasimuksen kanssa 4–5 tuntia päivittäin. Kuva: Jouni Harala

Näyttelijä Anu Sinisalo tutisee jännityksestä aina sunnuntaisin ennen Tanssii tähtien kanssa -lähetystä. Välillä rajat tulevat vastaan, välillä Anu ylittää ne.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ihastuttanut näyttelijä Anu Sinisalo on itsekin hämmentynyt siitä, kuinka hyvin tanssi on sujunut.

– Siinä tapahtuu jokin kumma asia, kun biisi lähtee soimaan. Sitten vain mennään ja nautitaan. En osaa edes pukea sitä sanoiksi. Se on oma maailmansa, johon haluaa mennä ja johon yrittää päästä joka viikko.

Anun tanssiotteista ei jännitys paista, mutta hän sanoo jännittävänsä jokaista lähetystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se on semmoista tutinaa koko päivän. Mutta jännitys unohtuu sitten, kun tanssi alkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anu Sinisalo sanoo, että hänen ja tanssinopettaja Jani Rasimuksen välillä vallitsee vahva luottamus. Kuva: Jonna Öhrnberg

Rankat treenit tuntuvat vartalossa. Anu sanoo, että etenkin jalat ovat kovilla. Hän harjoittelee parinsa Jani Rasimuksen kanssa noin 4–5 tuntia päivässä, eikä palautumisaikaa juurikaan ole.

– Olen aina pitänyt fyysisestä tekemisestä. Jani näkee minusta, mihin kykenen ja missä minun rajani menevät. Välillämme olevan luottamuksen on oltava vahva. Jos sanon jostakin, että tämä ei tunnu hyvältä, tämä ei toimi, sitten niin ei tehdä. Toki tykkään myös kokeilla ja ylittää omia rajojani. Täällä saan venyttää niitä.

Lue myös:

Anu Sinisalo suhteestaan: "Erillään asuminen antaa tilaa"

Antti Reini ja Anu Sinisalo kertova, mitä toisissaan rakastavat – katso upea kuva!

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Cristal Snow: "Olen aivan romuna"

Sisältö jatkuu mainoksen alla