Pete Parkkonen ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen ovat tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -kisan vahvoja voittajasuosikkeja. Kuva: Jonna Öhrnberg
Pete Parkkonen ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen ovat tämän kauden Tanssii tähtien kanssa -kisan vahvoja voittajasuosikkeja. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näillä kuudella keinolla Tanssii tähtien kanssa -kisan voittajasuosikkeihin kuuluva laulaja Pete Parkkonen aikoo päihittää kilpailijansa.

1.  Lepo

”En lähde ohjelman jälkeen juhlimaan, koska haluan treenata seuraavana päivänä pirteänä. Puolen tunnit päikkärit ennen kisaa toimivat.”

2. Vesi

”Juon päivässä kuusi litraa vettä, koska kuuden tunnin treenien aikana hikoilen helvetisti.”

3. Venyttely

”Tanssinopettajaltani Katrilta olen oppinut venyttelemään selkä suorana.”

4. Asenne

”Paineensietokykyni on kehittynyt koko ajan. TTK:ssa on rento tunnelma, kaikki tekevät juttua ilon kautta ja haluavat luoda hyvää oloa toisille.”

5. Flirtti

”Tuomaristolle kannattaa iskeä silmää ja hurmata heidät.”

6. Itse tanssi

”Siinä annan itsestäni 300 prosenttia.”

Lue myös:

Pete Parkkonen kertoo koulukiusaamisesta: "Olen kokenut rasismia ja nimittelyä"

Pete Parkkonen: "En lannistunut suosion hiipumisesta"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!