Semifinaalipaikasta tänään kilpaileva laulaja Janna Hurmerinta kertoo ystävystyneensä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Pete Parkkosen kanssa. Kuva: Ari Suomalainen
Semifinaalipaikasta tänään kilpaileva laulaja Janna Hurmerinta kertoo ystävystyneensä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Pete Parkkosen kanssa. Kuva: Ari Suomalainen

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Janna Hurmerinnan mukaan paljastavat asut kuuluvat tanssiin, vaikka vatsan paljastamiseen hänet jouduttiinkin suostuttelemaan.

Ylen Nenäpäivän viisituntisessa suorassa lähetyksessä perjantaina esiintynyt laulaja Janna Hurmerinta, 32, tanssii pian Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa parinsa Matti Puron kanssa. Jos Janna pääsee tänään jatkoon, kilpailee hän seuraavan kerran kilpailun semifinaalissa 16. marraskuuta.

Heti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun alussa itsensä loukannut Janna on treenannut ja tanssinut jo viikkoja hiusmurtuma kyljessään. Murtuma paranee ainoastaan levolla, joten hän joutuu kestäämään kipuja kilpailun loppuun asti.

Paljastavat asut ovat osa tanssia

Janna on tanssinut kilpailussa seksikkäiksi ja paljastaviksi kehutuissa asuissa, jotka on huomattu myös mediassa. Häntä kilpailun seksipommin titteli huvittaa.

– Mitä tahansa minulla onkaan päällä, sitä kehutaan seksikkääksi ja paljastavaksi. Opettajien asut ovat aivan samanlaisia. Miksi juuri minä? Janna ihmettelee nauravaisena.

Hänestä näyttävät asut kuuluvat tanssiin. Kuka nyt tanssisi lattaritansseja kaavussa, Janna ihmettelee.

– Olen välillä himmaillut, että enhän minä voi paljastaa vatsaani, mutta puvustajat ovat rohkaisseet minua ihmettelemällä, miksi hyvää kroppaa ei voisi näyttää.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman puvustajia hän kehuu rautaisiksi ammattilaisiksi, jotka jaksavat kuunnella hänenkin toiveitaan esiintymisasuista. Lempiasukseen Janna mainitsee violettin ja mustan kasarimekon, jota hän käytti tanssiessaan chachata Pretty Woman -elokuvan tunnelmissa.

Lue myös:

Maarit Hurmerinta: Janna on perinyt tanssitaitonsa minulta!

Tanssii tähtien kanssa -puvustaja paljastaa ohjelman pahimmat pukumokat ja -kriisit

Laulaja Janna Hurmerinta: Rakastun aina vääriin miehiin