Semifinaalipaikasta tänään kilpaileva laulaja Janna Hurmerinta kertoo ystävystyneensä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Pete Parkkosen kanssa. Kuva: Ari Suomalainen
Semifinaalipaikasta tänään kilpaileva laulaja Janna Hurmerinta kertoo ystävystyneensä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Pete Parkkosen kanssa. Kuva: Ari Suomalainen

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Janna Hurmerinnan mukaan paljastavat asut kuuluvat tanssiin, vaikka vatsan paljastamiseen hänet jouduttiinkin suostuttelemaan.

Ylen Nenäpäivän viisituntisessa suorassa lähetyksessä perjantaina esiintynyt laulaja Janna Hurmerinta, 32, tanssii pian Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa parinsa Matti Puron kanssa. Jos Janna pääsee tänään jatkoon, kilpailee hän seuraavan kerran kilpailun semifinaalissa 16. marraskuuta.

Heti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun alussa itsensä loukannut Janna on treenannut ja tanssinut jo viikkoja hiusmurtuma kyljessään. Murtuma paranee ainoastaan levolla, joten hän joutuu kestäämään kipuja kilpailun loppuun asti.

Paljastavat asut ovat osa tanssia

Janna on tanssinut kilpailussa seksikkäiksi ja paljastaviksi kehutuissa asuissa, jotka on huomattu myös mediassa. Häntä kilpailun seksipommin titteli huvittaa.

– Mitä tahansa minulla onkaan päällä, sitä kehutaan seksikkääksi ja paljastavaksi. Opettajien asut ovat aivan samanlaisia. Miksi juuri minä? Janna ihmettelee nauravaisena.

Hänestä näyttävät asut kuuluvat tanssiin. Kuka nyt tanssisi lattaritansseja kaavussa, Janna ihmettelee.

– Olen välillä himmaillut, että enhän minä voi paljastaa vatsaani, mutta puvustajat ovat rohkaisseet minua ihmettelemällä, miksi hyvää kroppaa ei voisi näyttää.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman puvustajia hän kehuu rautaisiksi ammattilaisiksi, jotka jaksavat kuunnella hänenkin toiveitaan esiintymisasuista. Lempiasukseen Janna mainitsee violettin ja mustan kasarimekon, jota hän käytti tanssiessaan chachata Pretty Woman -elokuvan tunnelmissa.

Lue myös:

Maarit Hurmerinta: Janna on perinyt tanssitaitonsa minulta!

Tanssii tähtien kanssa -puvustaja paljastaa ohjelman pahimmat pukumokat ja -kriisit

Laulaja Janna Hurmerinta: Rakastun aina vääriin miehiin

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.