Cristal Snow ja Kia Lehmuskoski lupaavat tanssiesitystensä sisältävän paljon draamaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Cristal Snow ja Kia Lehmuskoski lupaavat tanssiesitystensä sisältävän paljon draamaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Rankat tanssitreenit ovat ajaneet Cristal Snow'n apteekkiin.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma vasta alkaa tänään, mutta kilpailussa mukana olevan Cristal Snow'n Instagram-tilin kuvista voi päätellä, että herra on jo joutunut varustautumaan melkoisella lääkearsenaalilla.

Kuvissa näkyy kasoittain erilaisia itsehoitotuotteita kuten kylmägeelejä, tukisiteitä ja särkylääkkeitä.

Kesken tanssitreenien tavoitettu Cristal myöntää olevansa melkoisen romuna.

– Kaikkialle sattuu. Kipuja on tullut aivan outoihin paikkoihin. Yhtenä aamuna en enää ollut varma edes siitä, koskeeko minua lihakseen vai johonkin sisäelimeen. Korvannipukat taitavat olla ainoa kohta kropassani, jotka eivät ole vielä kipeytyneet.

– Tämä on elämäni rankin kokemus tähän mennessä – ja käynnissä on vasta kolmas treeniviikko, Cristal nauraa.

Tanssiohjelman tähtioppilaat harjoittelevat päivittäin neljästä kuuteen tuntia.

– Kroppa on kovilla, kun minäkään en ole ollut mikään himoliikkuja. Tanssiasennot eivät ole inhimillisiä!

Eniten Cristal yllättyi siitä, ettei hän luuloistaan huolimatta osannutkaan tanssin perusteita.

– Luulin osaavani tanssia. Paskat. En osaa. Se on käynyt itsetunnolle. Mutta toisaalta tulee myös kivoja oivalluksen hetkiä – kunnes taas tajuan, etten osaakaan mitään. Tunneskaalat ovat yllättävän laajoja.

Silti tavoitteena ei ole mikään muu kuin pääsy finaaliin.

– Olen kilpailuhenkinen ja toivon, että rahkeet riittävät. Opin koko ajan uutta. Draamantaju on vahvuuteni. Ja pystyn heittäytymään tanssin tarinaan. Ja silloinkin jos en osaa, annan aina kaikkeni.

Cristal vihjaa, että häneltä ja hänen pariltaan Kia Lehmuskoskelta on lupa odottaa näyttäviä, dramaattisia tanssinumeroita.

– Minusta on ihanaa hupsutella, mutta tähtäämme siihen, että katsojat voivat sanoa: vau!

Lue myös:

Näyttelijä Kai Vaine saa kannustusta tanssijatyttöystävältään

Ex-malli Anne Kukkohovi tanssikisasta: "Mamma opettelee nyt kävelemään"

Tanssi tähtien kanssa -kilpailijat upeissa puvuissa – katso kuvagalleria

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta