Jennifer Lawrence muisteli pahimpia mokiaan The Tonigh Show'ssa. Videon näet jutun lopusta.
Jennifer Lawrence muisteli pahimpia mokiaan The Tonigh Show'ssa. Videon näet jutun lopusta.

Etkä myöskään häpeä omia mokiasi ehkä niin paljoa.

Näyttelijä Jennifer Lawrence onnistuu lähes jokaisessa haastattelussa olemaan paitsi hauska myös sympaattinen. Ja hän teki sen taas!

Tällä kertaa Hollywoodin oma sydänkäpynen oli kerrassaan ihana The Tonight Show´n Jimmy Fallonin haastattelussa. Pönöttämisen sijaan Jennifer huitoi käsillään ja selitti niin intohimoisesti, että oli tukehtua omaan sylkeensä.

Kaiken lisäksi Jennifer puhui meitä kaikkia koskettavasta aiheesta: mokaamisesta. Sehän on aihe, josta Jenniferillä on kokemusta. (Kuka voisi unohtaa Jenniferin kompurointeja Oscar-gaalassa kahtena peräkkäisenä vuonna.)

Kyynisimmät ovat tietysti epäilleet, että kaatumiset ovat Jenniferin markkinointitempauksia. Tonight Show'ssa Jennifer kuitenkin kertoi kaatuilevansa jatkuvasti. Hän selitti myös, ettei kompastelu ole hänestä hauskaa vaan noloa.

Julkiset kaatumiset eivät silti ole olleet Jenniferille itselleen kaikista noloimpia hetkiä. Kaikista noloin sattui kerran eräissä juhlissa. Jennifer oli pienessä sievässä, kun hänen luokseen tuli hieman vanhempi nainen. Nainen kehui Jenniferiä, mutta Jennifer luuli naista Elizabeth Tayloriksi ja alkoi ylistää legendaa.

– Olin ystävälleni, että apua, apua, täällä on Elizabeth Taylor!
– Mutta ystäväni sanoi, että ei muuten ole, Elizabeth Taylor on kuollut. Lähdin pakoon tilanteesta niin nopeasti kuin pystyin, Jennifer kertoi haastattelussa.

Koko haastattelun ja lisää Jenniferin noloja hetkiä voi katsoa alla olevalta videolta. Kannattaa katsoa! Tämä haastattelu nimittäin saattaa lohduttaa, kun seuraavan kerran huomaat, että sieraimestasi on roikkunut räkäpallo koko päivän. Tai kun syljet pomosi kasvoille palkankorotusta pyytäessä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.