Vesa-Matti Loiri ehti kieltäytyä useamman kerran sarjaan lähtemisestä, kunnes oma poika houkutteli mukaan.

Taiteilija Vesa-Matti Loirin osallistuminen Vain elämää -sarjaan ei ollut mikään itsestäänselvyys. Itse asiassa hän ehti kieltäytyä pestistä useampaan otteeseen. Lopulta Samuli Edelmann ja oma Joonas-poika onnistuivat houkuttelemaan tähden mukaan.

– Aavistelin ja kuvittelin, että siitä tulee erittäin rankka kokemus. Mutta olisi ollut suuri moka jäädä pois siitä, se oli niin hieno kokemus, Loiri sanoo.

Hänen mukaansa sarjan tekeminen antoi sekä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta että uusia ystäviä.

– Siellä ei ollut seitsemää tähteä, vaan siellä oli seitsemän ihmistä, jotka rakastavat työtään ja kunnioittavat toisiansa – ja oppivat kunnioittamaan ohjelman aikana vielä enemmän.

Muiden artistien kappaleiden käsitteleminen herätti myös pelkoa.

– Sitä haluaa antaa oman panoksensa niin, että siinä on jotain mieltä eikä lopputulos ole pelkkää karaokea, joka olisi pahin vaihtoehto tässä ohjelmassa.

Ohjelman tekemisestä jäi paljon hyviä muistoja, mutta yhden kohtauksen Loiri halusi poistettavan sarjasta. Katso videolta, minkä.

Lue myös:

Paula Vesala Vain elämää -sarjasta: Vesku on porukan kauhukakara

Jenni Vartiainen, kenestä Vain elämää -sarjan miehestä tulee uusi seksisymboli?

Toni Wirtanen: "Tämän vuoden itkupillipalkinto menee Paula Vesalalle"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!