Suosikkiräppärit Jare ja VilleGalle eivät päästä tyttöystäviä takahuoneisiin.

Viime syksyn ajan Jare Brandin ja Ville Gallen räppiduo JVG esiintyi otsikoissa puolikkaana. Vain elämää -ohjelman ansiosta VilleGallesta tuli tyyppi, josta aloitetaan nettikeskusteluita otsikolla ”VilleGalle on ihana”.

Tänä keväänä Jare ja Ville ovat huomion keskipisteenä yhdessä, kun he esiintyvät Hartwall-areenassa Paluu tulevaisuuteen -konsertissa toukokuussa. JVG kahmi myös lukuisia Emma-ehdokkuuksia. Musiikkialan palkinnot jaetaan 11. maaliskuuta.

Jare vakuuttaa, ettei hän kadehdi Villen saamaa huomiota.

– Musta oli selvää, että Ville olisi Vain elämää -ohjelmassa parempi kuin minä. Siellä pitää papattaa, luoda meininkiä ja heittää pientä nälvintää. Tiedostin, että en pystyisi antamaan itsestäni niin paljon kuin Ville. Ville on valmis heittäytymään ja saa meistä sosiaalisempana jengin messiin, Jare sanoo.

Ei mimmejä takahuoneeseen

Jare ja Ville tapasivat ensimmäistä kertaa jo yläasteikäisinä. Vähitellen he ajautuivat samaan urheilijoiden muodostamaan kaveriporukkaan. Villellä on teoria siitä, miksi sama porukka on pysynyt lähes kolmikymppisiksi asti yhdessä.

– Koska jengi ei ole ruvennut seurustelemaan, Ville sanoo.

"Keikoista pitää ilmoittaa sen verran ajoissa, että jengi ehtii laittaa rouvalle loma-anomuksen."

Tänä vuonna hääkutsuja on tosin alkanut tulla.

– Nyt peleistä ja keikoista pitää ilmoittaa sen verran ajoissa, että jengi ehtii laittaa rouvalle loma-anomuksen, Jare sanoo.

Jaren ja Villen piireissä kaveriporukat ovat nimenomaan miesporukoita, joihin ei naisia tuoda.

– Bäkkärille eivät mimmit tule. Se on meidän työpaikka. Jos mimmi on jossain Stockmannilla duunissa, et säkään mene sen viereen nuohoamaan, että milloin tuut himaan, Jare sanoo.

Jarella on tyttöystävä, Villellä ei, ja Villestä se on hyvä työnjako.

– Toisen pitää olla vapaa menemään kissanristiäisiin. Pitäähän bändin olla esillä. Mä voin juosta tuolla ympäri ämpäri, ja Koutsi saa mennä himaan.

Vielä vuosi sitten Jare ja Ville väittivät haastattelussa, ettei naiselle pidä ”antaa liikaa siimaa”. Ääni on alkanut muuttua.

– Ollaan Jaren kanssa 28 ja käyty parit parisuhteet. Ollaan alettu tajuta, että daameille vain pitää antaa siimaa. Jos me ollaan oltu puolitoista viikkoa poissa, Jare haluaa olla tyttöystävänsä kanssa.

Vaikka keikkamuusikko ymmärtää toisen naishuolia, liika avautuminen ei kuulu tyyliin.

– Saatetaan sanoa, että rouva muuten muutti himasta, ja toinen sanoo, että ok. Hommia tulee ja menee, ja turha niitä on jäädä murehtimaan.

Miten kaverukset suhtautuvat toisen ihmissuhdeongelmiin? Milloin he tarvitsevat lomaa toisistaan? Mitä Jare ja Ville ajattelevat tulevaisuudesta? Koko haastattelu Me Naisten numerossa 3/2016!

JVG

  • Ville-Petteri Galle on syntynyt Helsingissä 4.10.1987, Jare Brand neljä päivää myöhemmin.
  • JVG julkaisi ensimmäisen levynsä Mustaa kultaa vuonna 2011 nimellä Jare & VilleGalle.
  • Ville on opiskellut ilmastointiasentajaksi. Jare on opiskellut kiinteistötaloutta Aalto-yliopistossa.
  • JVG:ltä ilmestyi syksyllä neljäs albumi 247365. Bändi esiintyy Hartwall-areenassa Paluu tulevaisuuteen -konsertissa 28.5.

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.