Jennifer Lawrence hallitsee lukuisan valikoiman hupaisia ilmeitä. Kuva MVphotos
Jennifer Lawrence hallitsee lukuisan valikoiman hupaisia ilmeitä. Kuva MVphotos

Jennifer Lawrence tietää, miten hauskuutetaan. Katso kokoelma näyttelijän parhaista hetkistä.

 1. Oscarin arvoinen kompurointi

Jennifer Lawrence palkittiin parhaan naispääosan Oscarilla elokuvasta Unelmien pelikirja. Matkalla hakemaan patsasta näyttelijä kompuroi portaissa, ja kaikki yleisössä nousivat seisomaan. Jenniferin osuus videossa alkaa kohdasta 1:15.

2. Möläytyksiä

"Minun pitää juoda muut kiinni", Jennifer vastasi, kun toimittaja kysyi, miten nainen aikoo juhlia Golden Globe -voittoaan. "Se ei ollut hyvä vastaus", näyttelijä tajusi hetken kuluttua. Jennifer on kertonut jännittävien haastattelutilanteiden saavan hänet möläyttelemään milloin mitäkin.

3. Ovela keskisormi

Jenniferin salakavala kansainvälinen sormimerkki kollega Josh Hutchersonille kesken haastattelun näkyy videolla kohdassa 3:15.

4. Kun Jennifer kohtasi Jeff Bridgesin

Jennifer saa hepulin, kun kohtaa muusikkolegendan (tai kenet tahansa tunnetun tähden).

5. Täällä Jennifer!

Kuvakaappaus Instagram / ryanseacrest.

Jennifer on taitava tunkeutumaan muiden julkkisten kuvaustilanteisiin. Kuvassa kohteena laulaja Taylor Swift.

6. Mitä sitä kiertelemään

"Pitää *****a aika monta kertaa housuihinsa, ennen kuin tajuaa, että on mentävä sairaalaan."

Jennifer joutui sairaalaan pahojen vatsakipujen takia, eikä arastellut kertoa syytä tv-lähetyksessä. Vatsassa oli onneksi vain liikaa ilmaa.

7. Aina tarkkana

Toimittaja saa Jenniferiltä kritiikkiä heti haastattelun alussa, kun näyttelijä huomaa järsityn kynänpään.

8. Varma selviytymisstrategia

Oscar-kaatumisensa jälkeen Jennifer meni kotiin ja söi pitsaa. Sen jälkeen kaikki oli paremmin. Haastattelu alkaa kohdasta 3:30.

Lue myös:

Jennifer Lawrencen Golden Globe -mekko joutui some-irvailun kohteeksi

Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence loistaa Unelmien pelikirjassa – lue leffa-arvio

Julkkisten legendaarisimmat kompuroinnit – katso videot

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!