Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters
Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters

Beyoncén manageri-isä väittää, että Beyoncén ja Jay-Z:n erokohu on suurta huijausta. Myös tuore kuva kyseenalaistaa eron.

Koko kesä sitä on arvuuteltu: milloin Beyoncé ja Jay-Z eroavat? Viimein spekulaatiot voidaan lopettaa – ainakin hetkeksi. Pari nimittäin bongattiin viikonloppuna hempeilemässä Jay-Z:n järjestämillä Made in America -festivaaleilla Los Angelesissa.

Beyonce ja Jay Z festarien VIP-alueella. Kuva: All Over Press/Splash

Söpöt kuvat vahvistavat jo aiempia huhuja siitä, että kaikki parin dramaattiset tempaukset ovat ehkä vain osa suurta PR-kampanjaa. Kesällä parin on väitetty eroavan heti yhteisen kiertueen jälkeen ja uutisoitu, etteivät he pysty olemaan toistensa kanssa edes samassa hotellissa.

Viime viikolla Beyoncén isä Mathew Knowles vihjaili radiokanava KRBE:n haastattelussa, että koko aviokriisi on ollut pelkkää huijausta. Erohuhuilla on haluttu nostaa parin yhteisen konserttikiertueen lipunmyyntiä.

– Tiedän tämän, koska olemme tehneet vastaavaa aikaisemmin. Joskus ihmiset täytyy saada kiinnostumaan kiertueesta. Se on pelkkä mielenkääntötemppu, Mathew Knowles sanoi haastattelussa.

Keväällä Jay-Z ja Beyoncén sisko Solange Knowles kohahduttivat hissitappelulla. Sekin oli Mathew Knowlesin mukaan markkinointia.

– Kun kaikki puhuivat siitä, konserttiliput vietiin käsistä, ja Solangen albumin myynti nousi 200 prosentilla.

Jay-Z ja Beyonce eivät ole itse kommentoineet eroväitteitä tai markkinointikikkaepäilyjä. Sen sijaan he vihjailivat hyvistä väleistä myös viime viikon VMA-gaalassa. Pari poseerasi yhdessä lavalla tytär Blue Ivy kainalossa.

Lue Beyoncén ja Jay-Z:n kohut puolen vuoden ajalta:

Katkaiseeko tuore kuva siivet Beyoncén ja Jay Z:n erohuhuilta?

Miten tässä näin kävi? Superparin erohuhut kiihtyvät

Mihin katosi Beyoncén häätatska?

Miksi Beyoncén sisko ja Jay-Z oikein tappelivat?

Superparin roisi esitys suututti perheenäidit