Me Naiset
|
Inka Simola
Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters
Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters

Beyoncén manageri-isä väittää, että Beyoncén ja Jay-Z:n erokohu on suurta huijausta. Myös tuore kuva kyseenalaistaa eron.

Koko kesä sitä on arvuuteltu: milloin Beyoncé ja Jay-Z eroavat? Viimein spekulaatiot voidaan lopettaa – ainakin hetkeksi. Pari nimittäin bongattiin viikonloppuna hempeilemässä Jay-Z:n järjestämillä Made in America -festivaaleilla Los Angelesissa.

Beyonce ja Jay Z festarien VIP-alueella. Kuva: All Over Press/Splash

Söpöt kuvat vahvistavat jo aiempia huhuja siitä, että kaikki parin dramaattiset tempaukset ovat ehkä vain osa suurta PR-kampanjaa. Kesällä parin on väitetty eroavan heti yhteisen kiertueen jälkeen ja uutisoitu, etteivät he pysty olemaan toistensa kanssa edes samassa hotellissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime viikolla Beyoncén isä Mathew Knowles vihjaili radiokanava KRBE:n haastattelussa, että koko aviokriisi on ollut pelkkää huijausta. Erohuhuilla on haluttu nostaa parin yhteisen konserttikiertueen lipunmyyntiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tiedän tämän, koska olemme tehneet vastaavaa aikaisemmin. Joskus ihmiset täytyy saada kiinnostumaan kiertueesta. Se on pelkkä mielenkääntötemppu, Mathew Knowles sanoi haastattelussa.

Keväällä Jay-Z ja Beyoncén sisko Solange Knowles kohahduttivat hissitappelulla. Sekin oli Mathew Knowlesin mukaan markkinointia.

– Kun kaikki puhuivat siitä, konserttiliput vietiin käsistä, ja Solangen albumin myynti nousi 200 prosentilla.

Jay-Z ja Beyonce eivät ole itse kommentoineet eroväitteitä tai markkinointikikkaepäilyjä. Sen sijaan he vihjailivat hyvistä väleistä myös viime viikon VMA-gaalassa. Pari poseerasi yhdessä lavalla tytär Blue Ivy kainalossa.

Lue Beyoncén ja Jay-Z:n kohut puolen vuoden ajalta:

Katkaiseeko tuore kuva siivet Beyoncén ja Jay Z:n erohuhuilta?

Miten tässä näin kävi? Superparin erohuhut kiihtyvät

Mihin katosi Beyoncén häätatska?

Miksi Beyoncén sisko ja Jay-Z oikein tappelivat?

Superparin roisi esitys suututti perheenäidit

Sisältö jatkuu mainoksen alla