Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters
Onnellinen perhe? Jay Z, Beyoncé ja tytär Blue Ivy VMA-gaalassa viime viikolla. Kuva: Reuters

Beyoncén manageri-isä väittää, että Beyoncén ja Jay-Z:n erokohu on suurta huijausta. Myös tuore kuva kyseenalaistaa eron.

Koko kesä sitä on arvuuteltu: milloin Beyoncé ja Jay-Z eroavat? Viimein spekulaatiot voidaan lopettaa – ainakin hetkeksi. Pari nimittäin bongattiin viikonloppuna hempeilemässä Jay-Z:n järjestämillä Made in America -festivaaleilla Los Angelesissa.

Beyonce ja Jay Z festarien VIP-alueella. Kuva: All Over Press/Splash

Söpöt kuvat vahvistavat jo aiempia huhuja siitä, että kaikki parin dramaattiset tempaukset ovat ehkä vain osa suurta PR-kampanjaa. Kesällä parin on väitetty eroavan heti yhteisen kiertueen jälkeen ja uutisoitu, etteivät he pysty olemaan toistensa kanssa edes samassa hotellissa.

Viime viikolla Beyoncén isä Mathew Knowles vihjaili radiokanava KRBE:n haastattelussa, että koko aviokriisi on ollut pelkkää huijausta. Erohuhuilla on haluttu nostaa parin yhteisen konserttikiertueen lipunmyyntiä.

– Tiedän tämän, koska olemme tehneet vastaavaa aikaisemmin. Joskus ihmiset täytyy saada kiinnostumaan kiertueesta. Se on pelkkä mielenkääntötemppu, Mathew Knowles sanoi haastattelussa.

Keväällä Jay-Z ja Beyoncén sisko Solange Knowles kohahduttivat hissitappelulla. Sekin oli Mathew Knowlesin mukaan markkinointia.

– Kun kaikki puhuivat siitä, konserttiliput vietiin käsistä, ja Solangen albumin myynti nousi 200 prosentilla.

Jay-Z ja Beyonce eivät ole itse kommentoineet eroväitteitä tai markkinointikikkaepäilyjä. Sen sijaan he vihjailivat hyvistä väleistä myös viime viikon VMA-gaalassa. Pari poseerasi yhdessä lavalla tytär Blue Ivy kainalossa.

Lue Beyoncén ja Jay-Z:n kohut puolen vuoden ajalta:

Katkaiseeko tuore kuva siivet Beyoncén ja Jay Z:n erohuhuilta?

Miten tässä näin kävi? Superparin erohuhut kiihtyvät

Mihin katosi Beyoncén häätatska?

Miksi Beyoncén sisko ja Jay-Z oikein tappelivat?

Superparin roisi esitys suututti perheenäidit

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!