Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajat Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen pääsivät finaaliin katsojien äänillä. Kuvat: IS
Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajat Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen pääsivät finaaliin katsojien äänillä. Kuvat: IS

Pete ja Katri tanssivat tuomari- ja katsojaäänin vuoden 2014 Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittoon.

Laulaja Pete Parkkonen, 24, ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen voittivat vuoden 2014 Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Toiseksi tulivat näyttelijä Anu Sinisalo, 48, ja hänen tanssinopettajansa Jani Rasimus. 

Finalistiparit esittävät suorassa lähetyksessä kolme tanssia: lattari- ja vakiosuosikkinsa sekä vapaatyylisen freestyle-numeron. Anu ja Jani tanssivat finaalissa muun muassa paso doblen ja foxtrotin, Pete ja Katri taas rumban ja tangon. Pete ja Katri saivat kolmesta tanssistaan yhteensä 118 pistettä (38+40+40), Anu ja Jani 112 pistettä (36+39+37). Yleisöäänestyksessä Pete ja Katri saivat 73 prosenttia kaikista annetuista äänistä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Toiseksi jääneet Anu Sinisalo ja Jani Rasimus tanssin pyörteissä. Kuva: IS

Me Naiset ennusti jo ennen semifinaalia, että Pete tulee voittamaan tanssikilpailun. Hän oli tuohon mennessä kerryttänyt parinsa kanssa koko kauden suurimman pistesaldon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pete on kolmas Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut mies. Ohjelmaa on esitetty Suomessa yhdeksän kautta ja sen ovat voittaneet aiemmin Raakel Lignell (2013), Krisse Salminen (2012), Viivi Pumpanen (2011), Antti Tuisku (2010), Satu Tuomisto (2009), Maria Lund (2008), Mariko Pajalahti (2007) ja Tomi Metsäketo (2006).

Lisää Petestä:

Pete Parkkosella ja tanssinopettajalla romanssi? Näin Pete kommentoi MTV:lle

Pete Parkkosen perhe saapui Tanssii tähtien kanssa -finaaliin

Pete Parkkonen: ”Olen kokenut rasismia ja nimittelyä”

Pete Parkkonen: ”En ajattele olevani seksisymboli”

Lisää Anusta:

Tanssikisassa yllättänyt näyttelijä Anu Sinisalo : "Tutisen koko päivän ennen lähetystä"

Anu Sinisalo suhteestaan: ”Erillään asuminen antaa tilaa”

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla