Samuli Edelmannin "mitta täyttyi ihan kokonaan", koska oman elämän asiat eivät enää olleet hänen hallussaan.

Samuli Edelmann, 46, kertoi Vain elämää -kuvauksissa, miksi muutti pois Suomesta. Laulaja-näyttelijä on asunut Maltalla vaimonsa Laura Tuomarilan sekä lastensa Ilmarin ja Veeran kanssa vuodesta 2006 asti.

– Olen ollut liian avoin puhumaan omista vaikeuksistani. Asiat saivat julkisuudessa suhteettoman isoja merkityksiä, eivätkä ne olleet enää mun hallussa. Se oli yksi syy, miksi lähdin pois Suomesta. Mitta täyttyi ihan kokonaan, Samuli sanoi.

Samuli miettii, että hän ei osannut aiemmin suojata itseään.

– Sitten mä vedin luukut kiinni, että nyt riitti ihan kaikki.

Samulin mukaan hänestä on julkisuuden takia saattanut jäädä kuva, että hänen elämänsä olisi ollut pelkkää kärsimysnäytelmää. Se ei miehen mukaan pidä paikkansa.

– Mun elämässä on paljon enemmän valoa kuin pimeyttä, Samuli sanoi.

Paula Vesala muistutti Samulille, etteivät ihmiset muista vuosien takaisia takaisia juttuja. Ja vaikka muistaisivatkin, Paula ihmetteli, miksi Samuli ottaa sen niin raskaasti.

– On sillä sillä tavalla väliä, että se on aiheuttanut psyykkisiä ongelmia. Se vinouttaa omaa psyykettä ja identiteettiä. Saa olla tarkka, ettei ole muiden vietävissä, Samuli selitti.

Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila Linnan juhlissa vuonna 2012. Kuva: Ari K. Ojala

Samulin Vain elämää -päivä Nelosella pe 23.10. klo 20.

Lue myös:

Samuli Edelmann alkoholismistaan: "Vikat vuodet olivat aika surullisia"

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei enää juoda alkoholia?

Tiesitkö? Samuli Edelmann julkaisi Vain elämää -levyn jo aikoja sitten

Kärsikö erakkoluonne Samuli Edelmann Vain elämää -kuvauksista?

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.