Riku Rantala ja Tunna Milonoff muistelivat Radio Rockilla, millaista oli vierailla Latinalaisen Amerikan suurimmassa slummissa ja päästä huumepomojen juttusille.

Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff muistelivat Radio Rockilla pelottavinta hetkeään matkoillaan. He ovat kiertäneet ympäri maailmaa tehdessään Madventures-ohjelmaa.

Kuumottavin kokemus tapahtui Brasiliassa, kun Riku ja Tunna menivät pyytämään huumepomoilta kuvauslupaa paikallisiin bileisiin. Pelkästään huumepomojen juttusille pääseminen oli melkoista sumplimista ja kesti monta päivää. Tapaaminen peruuntui useasti, mutta yhtenä päivänä se lopulta onnistui.

Tunnan mukaan fiilis oli kuumottava jo siinä vaiheessa, kun he olivat vasta kävelemässä sisään Latinalaisen Amerikan suurimman slummin portista. Edes poliisit eivät uskalla mennä alueelle ilman panssaroituja autoja.

– Me mentiin sokkeloisia kujia pitkin, ja tapaamispaikalla odotti äijä ski-maski päässä ja iso rynnäkkökivääri kädessä. Lisäksi siellä näkyi erilaisia tarkkuuskivääreitä, Tunna kertoi.

Rynnäkkökiväärimies tutki Rikun ja Tunnan siltä varalta, että he olisivat piilottaneet mikrofeja tai kameroita. Tunnaa ja Rikua oli etukäteen varoitettu, että heidän ei missään nimessä kannata ottaa mukaan mitään epäilyttää.

Ennen kuin Riku ja Tunna tarkastettiin he saivat kuulla paikallisesta toimittajasta, joka oli juuri kokenut karun kohtalon. Toimittajalta oli löydetty piilokamera.

– Hänelle oli tehty niin sanottu mikroaaltouuni eli laitettu autonrenkaita ympärille, bensaa päälle ja tuikattu tulee. Kyllä siinä melkein kävi leima kalsareissa, kun meitä alettiin tutkia, Tunna muisteli.

Kuuntele Tunnan ja Rikun tarina videolta. Video: Radio Rock

Lue myös:

Onko vuoden seksikkäintä miestä, Riku Rantalaa, ahdisteltu seksuaalisesti?