Me Naiset
|
Tiina Aisla
Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat NRJ:n uudet aamujuontajat. Kuva: NRJ
Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat NRJ:n uudet aamujuontajat. Kuva: NRJ

Tuija Pehkonen ja Laura Haimila alkavat luotsata radiokanava NRJ:n aamuja ensimmäisinä naisina kanavalla. Aiemmin aamuissa kuultu Korppilan pursiseura loppuu.

Juontajapari Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat radiokanava NRJ:n aamujen uudet juontajat. Tähän saakka ohjelmapaikalla on kuultu Renne Korppilan ja Tero Saleniuksen luotsaama Korppilan pursiseura, joka loppuu.

Naiskaksikon lähetykset alkavat 20. lokakuuta. Ohjelman uusi sisältö paljastuu kuulijoille vasta ensimmäisessä lähetyksessä. 

– Kilpailu eri radioiden aamujen välillä on kovaa. Totta kai se tuo paineita, mutta uskomme itseemme. On myös uusi asia, että kanavan aamussa on kaksi naista, sanoo Tuija. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tulossa on entistäkin mahtipontisempi show. Ja ehkä tämän jälkeen mieskuulijatkin tietävät, mitä naiset oikein ajattelevat, Laura heittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

–  Päätavoite on saada meitä kuuntelevat heräävät ihmiset hymyilemään, jatkaa Tuija.

Aamuherätykset jännittävät

NRJ:n aamut ovat hakeneet muotoaan sitten viime joulukuun, jolloin Renne Korppilan ja Anssi Honkasen vetämä Aamupojat päättyi Honkasen siirryttyä kilpailevalle kanavalle The Voicelle. Aamupojista syntyi viisivuotisen historiansa aikana alalla käsite. Korppilan pursiseura ehti olla eetterissä vain reilut kahdeksan kuukautta ennen kuin se lopetettiin. 

Ala on raadollinen. Jännittääkö?

– Olen stressaajatyyppi, mutta ei tässä hirveästi voi alkaa miettiä kuulijamääriä, muuten tekemisestä katoaa ilo, myöntää Tuija.

– Ja onhan niinkin, että mikä tahansa duuni täytyy tehdä hyvin tai tulee kenkää. 

Eniten juontajia huolestuttavat aamuheräämiset, joihin iltapäivisin kuultu kaksikko ei ole tottunut. 

– Aloitamme asteittain. Heräämme tällä viikolla kahdeksalta, ensi viikolla seitsemältä ja sitten kuudelta. Ohjelman alkaessa herätyskello soi puoli viideltä, summaa Tuija.

Lähetyksiään Tuija ja Laura eivät varsinaisesti käsikirjoita. Myös vapaa-ajalla toistensa seurassa viihtyvät ystävät osaavat ennakoida toistensa sanomiset.

– Suunnittelemme etukäteen vain sen, mistä aiheista puhumme. Tunnemme toisemme niin hyvin, että tiedämme, mitä toinen suustaan seuraavaksi päästää, sanoo Laura.

Lue lisää:

 Radiojuontaja Tuija Pehkonen: "Vihasin juoksua, vaan en enää!"

Radiojuontajat Elina ja Lauri Kottonen: "Olisi hirveää, jos emme olisi mustasukkaisia"

Tästä syystä radiojuontaja Jaajo Linnonmaa muutti etunimensä

Sisältö jatkuu mainoksen alla