Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat NRJ:n uudet aamujuontajat. Kuva: NRJ
Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat NRJ:n uudet aamujuontajat. Kuva: NRJ

Tuija Pehkonen ja Laura Haimila alkavat luotsata radiokanava NRJ:n aamuja ensimmäisinä naisina kanavalla. Aiemmin aamuissa kuultu Korppilan pursiseura loppuu.

Juontajapari Tuija Pehkonen ja Laura Haimila ovat radiokanava NRJ:n aamujen uudet juontajat. Tähän saakka ohjelmapaikalla on kuultu Renne Korppilan ja Tero Saleniuksen luotsaama Korppilan pursiseura, joka loppuu.

Naiskaksikon lähetykset alkavat 20. lokakuuta. Ohjelman uusi sisältö paljastuu kuulijoille vasta ensimmäisessä lähetyksessä. 

– Kilpailu eri radioiden aamujen välillä on kovaa. Totta kai se tuo paineita, mutta uskomme itseemme. On myös uusi asia, että kanavan aamussa on kaksi naista, sanoo Tuija. 

– Tulossa on entistäkin mahtipontisempi show. Ja ehkä tämän jälkeen mieskuulijatkin tietävät, mitä naiset oikein ajattelevat, Laura heittää.

–  Päätavoite on saada meitä kuuntelevat heräävät ihmiset hymyilemään, jatkaa Tuija.

Aamuherätykset jännittävät

NRJ:n aamut ovat hakeneet muotoaan sitten viime joulukuun, jolloin Renne Korppilan ja Anssi Honkasen vetämä Aamupojat päättyi Honkasen siirryttyä kilpailevalle kanavalle The Voicelle. Aamupojista syntyi viisivuotisen historiansa aikana alalla käsite. Korppilan pursiseura ehti olla eetterissä vain reilut kahdeksan kuukautta ennen kuin se lopetettiin. 

Ala on raadollinen. Jännittääkö?

– Olen stressaajatyyppi, mutta ei tässä hirveästi voi alkaa miettiä kuulijamääriä, muuten tekemisestä katoaa ilo, myöntää Tuija.

– Ja onhan niinkin, että mikä tahansa duuni täytyy tehdä hyvin tai tulee kenkää. 

Eniten juontajia huolestuttavat aamuheräämiset, joihin iltapäivisin kuultu kaksikko ei ole tottunut. 

– Aloitamme asteittain. Heräämme tällä viikolla kahdeksalta, ensi viikolla seitsemältä ja sitten kuudelta. Ohjelman alkaessa herätyskello soi puoli viideltä, summaa Tuija.

Lähetyksiään Tuija ja Laura eivät varsinaisesti käsikirjoita. Myös vapaa-ajalla toistensa seurassa viihtyvät ystävät osaavat ennakoida toistensa sanomiset.

– Suunnittelemme etukäteen vain sen, mistä aiheista puhumme. Tunnemme toisemme niin hyvin, että tiedämme, mitä toinen suustaan seuraavaksi päästää, sanoo Laura.

Lue lisää:

 Radiojuontaja Tuija Pehkonen: "Vihasin juoksua, vaan en enää!"

Radiojuontajat Elina ja Lauri Kottonen: "Olisi hirveää, jos emme olisi mustasukkaisia"

Tästä syystä radiojuontaja Jaajo Linnonmaa muutti etunimensä

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio