Suhde, pelkkää himoa vai ystävyyttä? Sitä Leonardo DiCaprio ja Rihanna eivät ole varmistaneet. Kuvat: Reuters
Suhde, pelkkää himoa vai ystävyyttä? Sitä Leonardo DiCaprio ja Rihanna eivät ole varmistaneet. Kuvat: Reuters

Rihannan ja Leonardo DiCaprion väitetään tapailevan.

Viime kesänä Rihanna, 26, hehkutti Elle-lehden haastattelussa elävänsä näyttelijä Leonardo DiCaprion, 40, oppien mukaan. Hän lainasi Leolta opittua viisautta, jonka mukaan luovuutta ei tavoiteta tekemällä tylsiä ja itsestäänselviä asioita. Uusien huhujen mukaan Leonardo on Rihannalle muutakin kuin inspiraatio!

Jenkkilehti TMZ:n mukaan pari on juhlinut monesti yhdessä viime aikoina, välillä meno on ollut kuumaa ja kiihkeää. Viimeksi heidän väitetään lähentyneen viikonloppuna muotisuunnittelija Nikki Erwinin syntymäpäiväbileissä, jotka järjestettiin Playboy-kartanossa, ja uusivuosikin tuli vietettyä samassa paikassa Karibianmerellä.

Musiikin supertähden deittailu olisi kutkuttava käänne Leon naishistoriaan. Hän on tähän mennessä tapaillut lähinnä nuorehkoja malleja. Viime syksynä hän erosi 22-vuotiaasta supermallista Toni Garrnista ja vietti neljäkymppisiään 20 tytön kanssa.

Kumpikaan tähdistä ei ole kommentoinut suhdehuhua, mutta The Cut -sivusto on jo keksinyt heille Yhdysvalloissa suositun yhteisnimen: RiCaprio!

Lue myös:

Rihanna pääsi takaisin Instagramiin – onnistuuko seksittömyys nyt?

Nainen tienasi Rihannan ulkonäöllä 16 000 euroa

Kovat ikäkriteerit: Eikö enää edes Leonardo DiCaprio kelpaa nuorille naisille?

Leonardo DiCaprion ratkaisu erosuruun: kotiin 20 naisen kanssa

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.