Stigillä on suuret kasaririllit, Pasi Siitosella kapeasankaiset, ihan tavalliset silmä­lasit. Kuva Karoliina Paatos
Stigillä on suuret kasaririllit, Pasi Siitosella kapeasankaiset, ihan tavalliset silmä­lasit. Kuva Karoliina Paatos

Muusikko Stig paljasti Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa, miltä Pasi Siitonen näyttää.

Muusikko Stig eli Pasi Siitonen, 35, on varjellut tarkkaan siiviililookiaan. Tiistaina hän päätti kuitenkin paljastaa sen Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa vuoden viimeisen haastattelunsa kunniaksi. Stig luopui hetkeksi lippiksestään ja vaihtoi imagorillinsä silmälaseihin, joita hän käyttää normaalisti.

 

Kuten näkyy Pasi Siitonen ei juurikaan eroa Stigistä ulkoisesti. Kuvakaappaus: Yle Areena/Puoli Seitsemän

Lokakuussa Stig kertoi Me Naisten haastattelussa, että Stigin pukeutumistyyli on lähentynyt Pasin tyyliä, Pasin persoona taas Stigin persoonaa. Ulkonäöllisesti alter egoksi muuttumiseen ei paljon tarvita. Viikset miehellä on ollut jo vuodesta 2004.

– Hahmojen erillään pitäminen onnistuu näiden lasien avulla. Kun laitan ne päähäni, ihmiset tunnistavat minut ja tunnistan myös itse kumpi olen. En uskalla luopua lookistani, sillä pelkään, että suosioni on vain laseista ja viiksistä kiinni, Pasi nauroi Me Naisten haastattelussa.

Stigin haastattelun voi katsoa täältä.

Lue myös:

Stig: "Yritän muistaa, etten ole perheessämme mikään tähti"

Muusikko Stig saa toisen lapsen: "Kyynel vierähti kun näin ultraäänikuvan"

 

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.