Vuosi sitten Benjamin Peltonen oli tavallinen lukiopoika. Nyt hänestä leivotaan laulajaa. Kuva: Warner
Vuosi sitten Benjamin Peltonen oli tavallinen lukiopoika. Nyt hänestä leivotaan laulajaa. Kuva: Warner

Yhä useampi teinijulkkis on kotoisin somesta. Yksi heistä on tänään debyyttisinglensä julkaissut Benjamin Peltonen.

Instagram-tähti Benjamin Peltonen, 17, on julkaissut ensimmäisen singlensä ja musiikkivideonsaUnderdogs. Biisin on tuottanut Joonas Angeria, joka tunnetaan myös toisen nuoren suomalaisartistin, Isac Elliotin, läpimurtobiisistä New Way Homes.

Tavallinen kaarinalainen lukiopoika, Benjamin Peltonen, loi kuvayhteisöön oman tilin vuonna 2012 ja sai nopeasti kymmeniätuhansia seuraajia. Reippaudellaan, sujuvasanaisuudellaan, vaalealla olemuksellaan ja tyylikkäillä vaatteillaan ihastuttaneesta Benjaminista tuli nopeasti idoli, jonka kanssa jokaisen teinin oli pakko päästä yhteiskuviin.

Hänen Instagram-suosionsa räjähti, kun Nyt-liite teki nuoresta miehestä jutun loppuvuonna 2013. Tällä hetkellä Benjamia seuraa kuvapalvelussa yli 200 000 ihmistä paitsi Suomessa myös Brasiliassa, Singaporessa ja Australiassa.

Levytyssopimuksen Benjamin solmi keväällä Warner Music Finlandin kanssa.

– En ole ikinä elämässäni odottanut mitään niin paljon kuin ensimmäisen oman kappaleeni julkaisua ja musiikkiurani alkua, Benjamin kertoi tuolloin.

Katso alta Benjaminin tuore musiikkivideo. Hänen debyyttialbuminsa julkaistaan keväällä 2015.

Lue lisää Benjamista ja muista nuorista suomalaista, jotka ovat nouseet pinnalle somen ansiosta:

Jenkeissä uraa luova Sara Forsberg: "Ei mitään hajua, paljon tililläni on rahaa"

Youtube-tähti Sara Forsberg erosi poikaystävästään: "Nyt ei ole aikaa miehille"

Suomen söpöimmän Instagram-sensaation unelma toteutumassa – eikä hän ole ainoa

Yhä useampi teinijulkkis on kotoisin somesta

Haluatko tienata nettivideoilla? Näin sinustakin voi YouTube-tähti

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.