Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Musiikin supernainen menestyy myös rahallisesti.

Megatähti Beyoncé nousi ykkössijalle arvostetun talouslehden Forbesin vuosittaisessa listauksessa, joka listaa vaikutusvaltaisimmat julkkikset. Listaus perustuu tähden rahalliseen menestykseen.

On the Run -kiertueella parhaillaan kiertävän tähden ilmoitetaan tienaavan tänä vuonna huimat 115 miljoonaa dollaria eli hieman vajaat 80 miljoonaa euroa. 

Kiertueiden ja levyjen lisäksi Beyoncé kerää tuloja muun muassa Pepsille ja H&M:lle tekemisistään mainoksista, nimikkotuoksuistaan sekä House of Dereon -vaatemerkistään. 

Myös Beyoncén aviomies, räppäri Jay Z pärjäsi samalla listalla komeasti ja sijoittui kuudenneksi. Pariskunnan tyttärellä, kaksivuotiaalla Blu Ivyllä ei siis liene puutetta taskurahoista.

Lue myös:

Mihin katosi Beyoncén häätatska?

Beyoncé pudotti sormuksensa punaiselle matolle – räppärimies noukki talteen

Treenaa kuin Beyoncé!

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.