Mick Jagger, 70, ja L'Wren Scott, 49, olivat yhdessä vuodesta 2001. Kuvat Reuters
Mick Jagger, 70, ja L'Wren Scott, 49, olivat yhdessä vuodesta 2001. Kuvat Reuters

Muotisuunnittelija L'Wren Scottin elämä saattoi vaikuttaa ulkopuolisille täydelliseltä. Daily Mailin mukaan suunnittelijaa painoivat kuitenkin miljoonien velat.

Rolling Stones -legenda Mick Jagger, 70, sai maanantaina järkyttävän uutisen: hänen pitkäaikainen naisystävänsä, muotisuunnittelija L'Wren Scott, löydettiin kuolleena.

Daily Mailin mukaan Scott teki itsemurhan, mutta poliisit eivät ole vahvistaneet kuolinsyytä.

New York Post uutisoi tänään tiistaina, että 13 vuotta yhdessä olleet Scott ja Jagger olisivat eronneet ennen Scottin kuolemaa. Jaggerin manageri kuitenkin kiisti huhun saman tien.

– Uutinen Mick Jaggerin ja L'Wren Scottin erosta on sataprosenttista valetta, Jaggerin edustaja sanoi.

L'Wren Scottin avustaja löysi 49-vuotiaan muotisuunnittelijan ja ex-mallin tämän kodista. Scott asui New Yorkin Manhattanilla, kahdeksannessa kerroksessa.

Miljoonien velat

Ulkopuolisille Scottin elämä saattoi vaikuttaa täydelliseltä. Nuorempana 191-senttinen nainen tienasi elantonsa muun muassa Chanelin mallina. Malliuran jälkeen Scott työskenteli stylistinä ja vaatesuunnittelijana. Sittemmin hän sai oman malliston ja perusti myös oman yrityksen LS Fashionin 2000-luvun puolessävälissä.

Useat julkkikset ylistivät Scottin luomuksia ja esimerkiksi Nicole Kidman, Madonna, Michelle Obama ja Sarad Jessica Parker käyttivät hänen asujaan ja asusteitaan. Huhujen mukaan Scott olisi ollut ehdolla myös Angelina Jolien tulevan häämekon tekijäksi.

Lisäksi Scott kiersi maailmaa Jaggerin mukana Rollareiden yksityiskoneella ja asui hienostoalueella, New Yorkin Manhattanilla.

Scott oli yleensä Rolling Stonesin mukana kiertueilla, mutta tuoreelle Australian- ja Uuden-Seelannin-kiertueelle Scott ei lähtenyt.

Luksuselämän taustalla Scottia kuitenkin painoivat miljoonien velat. Dailyn Mailin mukaan velat kasaantuivat pitkän ajan kuluessa, ja summa oli noussut jo seitsemään miljoonaan. Helmikuussa yrityksellä oli ongelmia ennen Lontoon muotiviikkoja. Scottin piti osallistua muotiviikoille, mutta hän perui osallistumisensa vedoten tuotantovaikeuksiin. Lehden mukaan Scott ei viime aikoina pystynyt myöskään maksamaan palkkoja alaisilleen.

Miksei Jagger auttanut pitkäaikaista naisystäväänsä? moni on ihmetellyt. Sitä ei kukaan tiedä, mutta lehtitietojen mukaan Scott häpesi velkojaan eikä halunnut apua.

Scottin ystävä, Nicole Kidman, oli murtunut ystävänsä kuolemasta, näyttelijän tiedottaja kertoi. Kuvassa Kidmanin rintaa koristaa Scottin suunnittelema koru.

Jagger sai tiedon naisystävänsä kuolemasta ollessaan Rolling Stonesin maailmankiertueella. Yhtyeen piti esiintyä keskiviikkona Australiassa, mutta keikka peruttiin.
 

Lähteet: Daily Mail, New York Post

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.