Mick Jagger, 70, ja L'Wren Scott, 49, olivat yhdessä vuodesta 2001. Kuvat Reuters
Mick Jagger, 70, ja L'Wren Scott, 49, olivat yhdessä vuodesta 2001. Kuvat Reuters

Muotisuunnittelija L'Wren Scottin elämä saattoi vaikuttaa ulkopuolisille täydelliseltä. Daily Mailin mukaan suunnittelijaa painoivat kuitenkin miljoonien velat.

Rolling Stones -legenda Mick Jagger, 70, sai maanantaina järkyttävän uutisen: hänen pitkäaikainen naisystävänsä, muotisuunnittelija L'Wren Scott, löydettiin kuolleena.

Daily Mailin mukaan Scott teki itsemurhan, mutta poliisit eivät ole vahvistaneet kuolinsyytä.

New York Post uutisoi tänään tiistaina, että 13 vuotta yhdessä olleet Scott ja Jagger olisivat eronneet ennen Scottin kuolemaa. Jaggerin manageri kuitenkin kiisti huhun saman tien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Uutinen Mick Jaggerin ja L'Wren Scottin erosta on sataprosenttista valetta, Jaggerin edustaja sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

L'Wren Scottin avustaja löysi 49-vuotiaan muotisuunnittelijan ja ex-mallin tämän kodista. Scott asui New Yorkin Manhattanilla, kahdeksannessa kerroksessa.

Miljoonien velat

Ulkopuolisille Scottin elämä saattoi vaikuttaa täydelliseltä. Nuorempana 191-senttinen nainen tienasi elantonsa muun muassa Chanelin mallina. Malliuran jälkeen Scott työskenteli stylistinä ja vaatesuunnittelijana. Sittemmin hän sai oman malliston ja perusti myös oman yrityksen LS Fashionin 2000-luvun puolessävälissä.

Useat julkkikset ylistivät Scottin luomuksia ja esimerkiksi Nicole Kidman, Madonna, Michelle Obama ja Sarad Jessica Parker käyttivät hänen asujaan ja asusteitaan. Huhujen mukaan Scott olisi ollut ehdolla myös Angelina Jolien tulevan häämekon tekijäksi.

Lisäksi Scott kiersi maailmaa Jaggerin mukana Rollareiden yksityiskoneella ja asui hienostoalueella, New Yorkin Manhattanilla.

Scott oli yleensä Rolling Stonesin mukana kiertueilla, mutta tuoreelle Australian- ja Uuden-Seelannin-kiertueelle Scott ei lähtenyt.

Luksuselämän taustalla Scottia kuitenkin painoivat miljoonien velat. Dailyn Mailin mukaan velat kasaantuivat pitkän ajan kuluessa, ja summa oli noussut jo seitsemään miljoonaan. Helmikuussa yrityksellä oli ongelmia ennen Lontoon muotiviikkoja. Scottin piti osallistua muotiviikoille, mutta hän perui osallistumisensa vedoten tuotantovaikeuksiin. Lehden mukaan Scott ei viime aikoina pystynyt myöskään maksamaan palkkoja alaisilleen.

Miksei Jagger auttanut pitkäaikaista naisystäväänsä? moni on ihmetellyt. Sitä ei kukaan tiedä, mutta lehtitietojen mukaan Scott häpesi velkojaan eikä halunnut apua.

Scottin ystävä, Nicole Kidman, oli murtunut ystävänsä kuolemasta, näyttelijän tiedottaja kertoi. Kuvassa Kidmanin rintaa koristaa Scottin suunnittelema koru.

Jagger sai tiedon naisystävänsä kuolemasta ollessaan Rolling Stonesin maailmankiertueella. Yhtyeen piti esiintyä keskiviikkona Australiassa, mutta keikka peruttiin.
 

Lähteet: Daily Mail, New York Post

Sisältö jatkuu mainoksen alla