Aki ja Heli tapasivat kymmenisen vuotta sitten netin seuranhakupalstassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Hannu Rainamo
Aki ja Heli tapasivat kymmenisen vuotta sitten netin seuranhakupalstassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Hannu Rainamo

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki antoi Helille täydellisen syntymäpäivälahjan.

Huutokauppakeisari-ohjelman Heli Palsanmäki vietti 38-syntymäpäiviään eilen maanantaina ja sai mieluisan lahjan mieheltään Aki Palsanmäeltä, 46.

Aki muisti puolisoaan kultaisella sormuksella, joka on koristeltu violetilla kivellä. Lahja oli täydellinen – rakastaahan Heli violettia yli kaiken.

Tämä on käynyt selväksi myös ohjelmassa, jossa Heli haalii itselleen huutokaupasta usein kaikki violetit lasiesineet. Heli myös pukeutuu useimmiten violettiin ja on värjännyt hiuksensa värillä.

Hopea sormus, nimppari lahjaksi 󾌵 Kulta sormus, synttäri lahjaksi Akilta 󾌬

Julkaissut Suomen huutokauppakeisari 22. helmikuuta 2016

Aki ja Heli julkaisivat kuvat lahjasta ja kortista Huutokauppakeisarin Facebook-sivuilla. Syntymäpäiväsormus sopi aiemmin saadun nimipäivälahjan kanssa.

Aki oli runoillut vaimolleen myös onnittelutekstin.

– Vuodet ne vierii vaan, mutta rakkaani sinä vain nuorrut, Aki kirjoitti korttiin, jossa oli pieni oranki.

– Kyynel tuli silmäkulmaan niän ihanista lahoista. Kiitos Aki-muru, Heli kirjoitti Facebookissa.

Ja taas herkistyi Heli kun luki tän 🤗󾬖

Julkaissut Suomen huutokauppakeisari 22. helmikuuta 2016

Kivan kortin löysi Aki 󾌴󾌴 Parhaat naurut pitkästä aikaa 󾌲

Julkaissut Suomen huutokauppakeisari 22. helmikuuta 2016

Aki ja Heli ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta. Runsas vuosi sitten julkaistulla videolla Aki kertoi parin ensitapaamisesta. Aki oli tuolloin saanut tarpeekseen poikamieselämästä.

– Työkaveri sanoi, että osta tietokone, siellä ne naiset on. Minähän rupesin lukemaan Keskisuomalaisen maakunnanmarkkinoita, ja siellä oli tietokone myynnissä 80 eurolla. Treffipalstalta löytyi Helin profiili, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä, Aki muisteli.

1369680
Vierailija

Tällaisella lahjalla huutokauppakeisari muisti Heli-vaimoaan: ”Kyynel tuli silmäkulmaan”

Ihana pariskunta. Hienoa kun mies kertoo noin tunteistaan vielä pitkänkin liiton jälkeenkin. :) Tuli tuosta sormuksesta mieleen että ostin vuosia sitten tuolloin jo hauraalle äidilleni samantapaisen- ja värisen sormuksen syntymäpäiväkseen. Onneksi ehdin, hän nukkui pois pian tuon jälkeen. Muistakaa kertoa rakkaillenne kuinka paljon he merkitsevät ennen kun on liian myöhäistä.
Lue kommentti
Vierailija

Tällaisella lahjalla huutokauppakeisari muisti Heli-vaimoaan: ”Kyynel tuli silmäkulmaan”

Harvinaista ettei tuon ikäinen osaa kirjoittaa noin helppoja yhdyssanoja. Millaisella todistuksella on peruskoulun läpäissyt. No ehkä siellä Salossa jos pussittanut Nokian komponentteja ei ole tarvinnut paljon ajatella. Päivät tainneet mennä hiuksia violetiksi värjätessä ja sohvalla takapuolta hautoessa.
Lue kommentti

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: