Oliko näillä kahdella suhde? Kuva: Shutterstock
Oliko näillä kahdella suhde? Kuva: Shutterstock

Näyttelijä Matt LeBlancin isä väittää, että Mattilla ja Jenniferillä olisi ollut suhde Frendien kuvausten aikaan.

Osa tv-katselijoita tuntee Matt LeBlancin ja Jennifer Anistonin todennäköisesti jopa paremmin nimillä Joey Tribbiani ja Rachel Green. 90-luvun kulttisarja Frendeissä kaksikon näyttelemillä hahmoilla oli lyhyt suhde sarjan yhdeksännen kauden lopussa ja kymmenennen, eli viimeisen, kauden alussa. Sarjassa he kuitenkin loppujen lopuksi päättivät pysyä pelkästään ystävinä.

Frendien loppumisesta on jo kymmenen vuotta, mutta edelleen sen ympärillä käydään keskustelua. Nyt kysymys kuuluu: roihahtiko Jenniferin ja Mattin välillä rakkauden liekki myös kuvausten ulkopuolella?

Näyttelijä Matt LeBlancin isä Paul, 73, on väittänyt Star-lehdelle, että hänen nyt 48-vuotiaalla pojallaan ja Jennifer Anistonilla olisi ollut romanttinen suhde Frendien kuvausten aikaan.

– He kuhertelivat sovitushuoneissa, hän kertoi minulle siitä – se tapahtui Jenniferin ollessa naimisissa Brad Pittin kanssa, Mattin isä kertoo.

Jennifer Aniston on katkaissut huhuilta siivet. Hänen mukaansa väite on täysin valheellinen. Huhun kyseenalaisuuden puolesta puhuu myös se, että Matt ja Paul eivät ole nykyään tekemisissä toistensa kanssa.

Jennifer oli Brad Pittin kanssa yhdessä vuodesta 2000 vuoteen 2005. Väitetyn suhteen aikaan Matt oli yhdessä ex-vaimonsa Melissa McKnightin kanssa.

Lähde: Daily Mail

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.