Kristen Stewartin versio glam-lookista on virkistävää vaihtelua Hollywoodin paljastaville iltapuvuille. Kuva: Reuters
Kristen Stewartin versio glam-lookista on virkistävää vaihtelua Hollywoodin paljastaville iltapuvuille. Kuva: Reuters

Kuumat Hollywood-tähdet esiintyvät poikina Jenny Lewisin uudella musiikkivideolla.

Hollywood-tähdet Kristen Stewart, Anne Hathaway ja Brie Larson kokeilivat, millaista olisi olla yksi pojista.

Jenny Lewisin raikkaalla Just one of the guys -kappaleen muusiikkivideolla nähdään Adidaksen verkkareihin, lippiksiin ja tekoviiksiin sonnustautuneet neitokaiset, jotka antavat palaa sydämensä kyllyydestä. "Jäpikät" myös tanssivat hykerryttävästi.

Hollywoodin komistukset saavat olla varuillaan, nimittäin aika moni videon katsonut on huomannut, että Kristen on melkoinen hottis myös miehekkäämpänä versiona.

Olisikohan Jenny Lewisin "poikabändissä" ollut tilaa myös Krista Kososelle? Helsinki Pride -tapahtuman Pride-kummina toiminut Krista olisi pessyt koko porukan ainakin viiksien koossa.

 
Julkaisu käyttäjältä Helsinki pride.

Lue myös:

Näyttelijäkaunotar: "Haaveilin nunnan ammatista"

Artisti Cristal Snow Conchita Wurstista: "Tajusin, että olen ennakkoluuloinen"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!