Beverly Johnson on ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka poseerasi Voguen kannessa (1974). Kuvat: Reuters
Beverly Johnson on ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka poseerasi Voguen kannessa (1974). Kuvat: Reuters

Entisen huippumalli Beverly Johnsonin mukaan Bill Cosby huumasi hänet 80-luvulla.

Näyttelijä Bill Cosbyn maine on kärsinyt pahan kolauksen, kun useat naiset ovat syyttäneet häntä seksuaalirikoksista. Nyt suunsa puhuu puhtaaksi entinen huippumalli Beverly Johnson. Hän kertoo Vanity Fairissa Cosbyn huumanneen hänet 80-luvulla.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Bill Cosbyn agentti oli soittanut Johnsonille, että Cosby haluaa tämän koe-esiintymiseen suosittua The Cosby Show’ta varten. Johnson oli Bill Cosbyn suuri fani ja oli otettu kutsusta.

Myöhemmin Cosby kutsui Johnsonin Manhattanin kotiinsa harjoittelemaan tulevaa rooliaan varten. Johnson hyväksyi kutsun ja meni Cosbyn luokse lapsensa kanssa.

– Meille tarjoiltiin herkullinen brunssi, ja Bill esitteli hulppean kotinsa, Johnson kirjoittaa lehdessä.

Aluksi Johnson luuli, että Cosby oli aidosti kiinnostunut auttamaan tätä etenemään urallaan. Seuraava tapaaminen ei kuitenkaan mennyt Johnsonin suunnitelmien mukaan. Johnsonin kertomuksen mukaan tuolloin Cosby laittoi hänen cappuchinoonsa huumaavaa ainetta.

– Olin 70-luvulla huippumalli, jolloin huumeet virtasivat juhlissa. Tiesin toisen siemauksen jälkeen, että minut oli huumattu toden teolla.

Vaikka Johnson oli sekavassa tilassa, hän hermostui Cosbyyn, kun tämä lähestyi häntä. Johnson kertoo kirjoituksessaan haukkuneensa Cosbyn, ja lopulta Cosbykin hermostui ja raahasi naisen ulos kodistaan.

Johnson kertoo vaienneensa asiasta, koska luuli olevansa ainoa, jota Cosby on kohdellyt törkeästi. Hän rohkaistui kertomaan kokemuksistaan nyt, koska muutkin naiset ovat kertoneet omista kokemuksistaan. Cosbyn asianajajat eivät ole kommentoineet väitteitä.

Lähde: Vanity Fair

Lue myös:

Bill Cosby häpäistiin julkisesti

Entinen huippumalli: ”Bill Cosby huumasi ja raiskasi minutkin”

Bill Cosbysta hurjia paljastuksia: pahoinpitelyitä ja irtosuhteita