Kaksosveljekset Jare (vas.) ja Jere Tiihonen reissaavat parhaillaan Aasiassa. Vuosi sitten veljekset viettivät joulua Dubaissa, jossa oli mukana myös Jeren Aurora-tytär. Kuva: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto/Panu Rissanen
Kaksosveljekset Jare (vas.) ja Jere Tiihonen reissaavat parhaillaan Aasiassa. Vuosi sitten veljekset viettivät joulua Dubaissa, jossa oli mukana myös Jeren Aurora-tytär. Kuva: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto/Panu Rissanen

Cheekin kaksoveli julkaisi Instagramissa kuvia veljesreissulta Aasiasta.

Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, nauttii pitkästä keikkatauostaan kaukana Suomesta. Jaren kaksosveli Jere Tiihonen on julkaissut Instagramissa muutamia kuvia veljesten lomamatkasta, ja niistä päätellen kaksikko kiertää Aasiaa ja on viettänyt aikaa ainakin Hongkongissa, Bangkokissa ja Macaossa.

Jare kertoi vuosi sitten Me Naisten haastattelussa, että arjen pakenemisen lisäksi lomamatkat ovat hänelle tapa palkita itsensä kovasta työstä. Näillä palkintomatkoilla ei tingitä palvelusta ja mukavuuksista.

– Moni tinkii hotellin valinnassa ja ajattelee, ettei matkoille tulla nukkumaan. Itse arvostan majapaikan viihtyvyyttä, palvelua ja sijaintia. Olen ansainnut lomani ja haluan siltä parhaan nautinnon, Jare sanoi haastattelussa.

Yhden jipon Jare on reissuvuosinaan oppinut: high fashion -muotikadun naapurustossa harvoin eksyy rupuiseen hotelliin.

– En halua kuulostaa röyhkeilevältä idiootilta, mutta itsensä hemmottelusta kannattaa vähän maksaa. En silti suostu pulittamaan ylihintaa tyhjästä.

Cheekin mukaan luksusreissuissa ei ole kyse pröystäilystä vaan tähti toivoo niiltä yksityisyyttä ja omaa rauhaa.

– Harvassa paikassa se enää onnistuu. En muista, milloin viimeksi olen ollut matkalla, jolla en olisi kirjoittanut yhtään nimmaria tai poseerannut fanikuvassa. Esimerkiksi Dubaissa seitsemän vuotta asunut kaverini ei ollut törmännyt siellä yhteenkään suomalaisturistiin. Heitin leikilläni, että jos haluat nähdä suomalaisia, lähde ulos mun seurassa.

 

#veljesreissu #kiitos #macao #hongkong #bangkok

Kuva, jonka Jere (@jeretii) julkaisi

 

#thepeninsula #thejere #oldschool #hongkong

A photo posted by Jere (@jeretii) on

Macao (alla) tunnetaan kasinoistaan.

 

#macao #kassirundi #yönritari

Kuva, jonka Jere (@jeretii) julkaisi

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne Jere Tiihosen Instagram-tililtä.

Lue myös:

Tämä nainen vaatettaa Cheekin

Cheek videohaastattelussa: "Anteeksi pyytämisen ei pitäisi olla vaikeaa"

Tauolle jäänyt Cheek: "Kokeilen, miltä tuntuu olla vain Jare"

Kaikki Cheekin liittyvät jutut löydät täältä.

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

avot on vaikeet iahan kamlan v...

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

TTK kirjoitti: Ihmeellistä valittamista. Eiköhän ole itse lapsienhankinnastaan päättänyt, vai vahinkojako ovat olleet. Jos näin, niin kannattaa varata aika valistukseen. Tuo on niin totta tekee itsestään martyyrin aina sama laulu mie mie ja mie ..väsyä valittaa silti tunkee joka ohjelman TTK..ssakin varmaan kertoo univajeestaan:)?Mein mummo lähti evakkoon paukkupakkaseen karjavaunussa kolmen allle kolmevuotiaan kanssa nuorin 2.kk ikinä en kuullut hänen valittavan tai vaikertavan asiasta...
Lue kommentti
maiju

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

Olen samaa mieltä. Ihme ruikutusta. Ei ole pakko lapsia tehdä. Hänellä ne ovat vielä ihan terveitä lapsia. Olis kiitollinen. Luuleeko olevansa ensimmäinen äiti maailmassa. Minulla 4 lasta, kaksi heistä siaraita. Silti ei tarvinnut ruikuttaa. Eikö se mies tee mitään? Siittääkö se vaan?
Lue kommentti
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.