”Ajokortissani lukee nykyään Eva Räsänen. Urheilussa olen yhä Eva Wahlström”, Eva kertoo. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Ajokortissani lukee nykyään Eva Räsänen. Urheilussa olen yhä Eva Wahlström”, Eva kertoo. Kuva: Jonna Öhrnberg

Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat olleet toisistaan erossa enimmillään kuusi tuntia. Edes Supertähdet-ohjelman kuvaukset Las Vegasissa eivät erottaneet paria.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström, 35, avioitui syksyllä Niklas Räsäsen, 29, kanssa. Aalto-yliopiston Taideteollisessa korkeakoulussa opiskeleva Eva suunnitteli nyrkkeilijäparille vihkisormukset, joihin molempiin kaiverrettiin teksti yhdestä puusta.

Tämä pitää parin kohdalla kirjaimellisesti paikkansa.

– Olemme hirveän samanlaisia. Urheilussa kurinalaisia, mutta muuten arkiaskareissa rentoja. Olemme saaneet kyllä hioa toistemme kulmiakin. Tietysti välillä tappelemme, mutta intohimoisessa suhteessa sovinto on mitä suloisin.

Lue myös: Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen hääkuvat julki: juhlivat epätyypillisissä asuissa
 
Eva kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että pari on ollut enimmillään kuusi tuntia erossa toisistaan sen jälkeen, kun he tutustuivat toisiinsa kolme vuotta sitten nyrkkeilysalilla.

Eilen Eva kertoi Supertähdet-ohjelman lehdistötilaisuudessa, että kuusi tuntia ei tosiaan jää kauaksi totuudesta. Vaikka Supertähdet-ohjelma kuvattiin vuoden alussa Las Vegasissa, sekään ei pitänyt paria erossa toisistaan.

– Nyt kun olen viettänyt välivuotta koulusta, teemme kaiken yhdessä. Olemme yksikkö. Vegasiinkin Niklas järjesti kuvausten ajaksi treenimatkan.

Lentopelkoisena koneen ohjaimiin

Eva on yksi seitsemästä urheilijasta, jotka osallistuvat ex-kiekkoilija Teemu Selänteen isännöimän ohjelman toiselle kaudelle. Alun perin Eva lupautui ohjelmaan, sillä kuvausten ajan himotreenaajan pitäisi olla kaksi viikkoa treenaamatta. Myös uusi kokemus houkutteli. Lopulta se oli hurjempi kuin Eva osasi odottaa.

– En olisi uskonut, että lennän reissun aikana taitolentokonetta. Minä, lentopelkoinen! Elämässäni on käynyt niin monenlaista, että minua eivät pienet asiat hetkauta.

Ohjelmassa nähdään, kuinka Eva arvioi taideteoksessaan Teemu Selännettä oman egonsa vangiksi. Teemu otti lopulta kritiikin hyvin.

– Meillä oli Teemun kanssa pitkin reissua kuittailua, enemmän ja vähemmän tosissaan. Teemu pehmeni sitä enemmän, mitä paremmin opin sitä tuntemaan. Ehkä hän itsekin huomasi, että siinä mitä sanoin, oli osa totuuttakin.

Supertähdet alkaa Nelosella 16. huhtikuuta. Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: