Suvi Teräsniska ja Simo Aalto tapasivat toisensa kolme vuotta sitten töiden kautta. Kuva: Jouni Harala
Suvi Teräsniska ja Simo Aalto tapasivat toisensa kolme vuotta sitten töiden kautta. Kuva: Jouni Harala

Suvi Teräsniska kertoi keväällä Me Naisille, että Simo Aalto on hänen ensirakkautensa ja ensimmäinen seurustelusuhde. – Minulle oli yllättävän tärkeää, että tapasin ihmisen, jolla ei ollut aikaisempaa perhettä eikä entistä aviopuolisoa.

Laulaja Suvi Teräsniska, 25, ja Simo Aalto, 31, ovat menneet naimisiin. Pari vihittiin tänään lauantaina Suvin kotikonnuilla Kolarinsaaren vanhassa kirkossa. Vastavihitty pari julkaisi iltapäivällä hääkuvan Suvin virallisilla Instagram- ja Facebook-sivuilla.

Suvi kertoi kesähäistään Me Naisille toukokuussa. Hän kertoi silloin, että vieraita on tulossa 200 ja valtaosa tulee Suvin puolelta.

– Olen sukurakas ihminen. Tiesin jo ennen Simon tapaamista, että mahdollisiin häihini tulee paljon sukulaisia paikalle. Olemme kovia juhlimaan ja pitämään hauskaa: suvun kokoontuessa joku on jatkuvasti kaivamassa esiin harmonikkaa, tanssimassa ja laulamassa karaokea, Suvi sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suvi ja Simo tapasivat kolme vuotta sitten töiden kautta, kun Kemistä kotoisin oleva Simo liittyi Suvin bändiin valo- ja äänimieheksi. Alkuajat kuluivat tutustuessa ystäväpohjalta, mutta puolen vuoden tuntemisen jälkeen pari alkoi seurustella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En tiennyt heti, että tuon miehen kanssa tulen menemään naimisiin. Kun kiinnostukseni sitten heräsi, kävi nopeasti selväksi, että se oli molemminpuolista. Muut bändin jäsenet ovat tosissaan kettuilleet asiasta ja muistuttivat siitä alkuun joka käänteessä, Suvi muisteli Me Naisten haastattelussa.

Pari mukulaa

Puoli vuotta seurusteltuaan pari muutti yhteen Suvin kerrostalokolmioon Oulussa. Kihloja vaihdettiin kaksi vuotta sitten lomamatkalla Pariisissa.

Simo on Suvin ensirakkaus ja ensimmäinen seurustelusuhde.

– Jälkikäteen mietittynä minulle oli yllättävän tärkeää, että tapasin ihmisen, jolla ei ollut aikaisempaa perhettä eikä entistä aviopuolisoa. Tuntuu hyvältä, että Simon kanssa koemme kaiken ensimmäistä kertaa.

Parin tulevaisuuden haaveisiin kuuluvat myös yhteiset lapset. Suvi ja Simo ovat suunnitelleet, että kaksi tai kolme lasta olisivat tervetulleita. Ensin Suvi haluaa kuitenkin viettää häitä.

– Olen siinä mielessä perinteinen, että haluan naimisiin ennen lasten hankkimista. Haluamme yhdessä perheen, mutta se tulee jos on tullakseen. Odotan, että elämä antaa siinä asiassa merkin.

 

Julkaisu käyttäjältä Suvi Teräsniska.

Suvin polttareita juhlittiin heinäkuussa. Hän julkaisi polttarikuvia virallisella Facebook-sivuillaan 13. heinäkuuta.

Suvin ja Simon hääpäivästä kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Juttua päivitetty klo 15.48. Otsikkoa muokattu ja lisätty tieto siitä, että Suvi julkaisi hääkuvan Instagram- ja Facebook-sivuillaan.

Katso myös video:

Seksiä vasta hääyönä? Suvi Teräsniska vastaa

Lue lisää Suvista:

Suvi Teräsniska ja ystävä Anna: ”Yö yhdisti meidät”

Suvi Teräsniska vuonna 2012: "Minulta on jäänyt nuoruus elämättä"

Suvi Teräsniska vuonna 2011: "Välillä kaipaan kainaloon"

Sisältö jatkuu mainoksen alla