Toista lastaan odottava Suvi Teräsniska on kertonut, että lapsiarjen keskellä hän pitää tärkeänä myös parisuhteestaan huolehtimisen. Hän on naimisissa Simo Aallon kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Toista lastaan odottava Suvi Teräsniska on kertonut, että lapsiarjen keskellä hän pitää tärkeänä myös parisuhteestaan huolehtimisen. Hän on naimisissa Simo Aallon kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Vain elämää -kuvauksista on kantautunut iloinen perheuutinen.

Laulaja Suvi Teräsniska on parhaillaan Vain elämää -sarjan kuvauksissa yhdessä Chisun, Hectorin, Lauri Tähkän, Mikko Kuustosen, Anna Puun ja Mikael Gabrielin kanssa.

Aiemmin tänään keskiviikkona nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka vihjaa perheenlisäyksestä.

Kuvasta näkyy, kuinka muut Vain elämää -muusikot osoittavat Teräsniskan pyöristynyttä vatsanseutua.

Hymyilevän naisen ympärillä on yhteensä kuusi henkilöä, mutta hän on lisännyt kuvaansa tunnuksen #kahdeksanleiriläistä sekä tekstin:

”Lounas ohi, yksi söi kahden edestä. Arvaa kuka?”

 

Lounas ohi, yksi söi kahden edestä. Arvaa kuka? #kahdeksanleiriläistä

Kuva, jonka Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) julkaisi

Jos et näe yllä kuvaa, katso se täällä.

Suvi Teräsniska odottaa toista lastaan, vahvistaa Ilta-Sanomat. Lehti oli saanut tiedon Teräsniskan perheenlisäyksestä Vain elämää -kuvauksista.

Teräsniska synnytti ensimmäisen lapsensa maaliskuussa 2015. Äitiys on ollut hänen mielestään antoisaa hommaa, ja se on "opettanut myös tiettyä huolettomuutta".

– Olen monessa mielessä perfektionisti. Olen aina halunnut, että kotona kengät ovat järjestyksessä, ja pyykit lajittelen neuroottisesti. Äitiys on näyttänyt, että tietyissä asioissa voi vähän lipsua, laulaja kertoi Me Naisten haastattelussa alkuvuodesta 2016.

Viides Vain elämää -kausi alkaa Nelosella syyskuussa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.