Robin saatetaan jatkossa nähdä myös näyttelijänä. Leffarooleja on jo tarjottu.

Laulaja Robin, 16, keräsi jo kolmatta vuotta peräkkäin kasan Emma-ehdokkuuksia ja on tänä vuonna ehdolla peräti viidessä eri kategoriassa. Tunnustukset lämmittävät nuorta miestä.

– Viime vuosi oli upea: tein stadionkeikan ja uuden levyn, johon olen tosi tyytyväinen. Toisaalta vuosi oli myös hyvin kiireinen, ja välillä oli haasteellista yhdistää keikkailu, levytys ja koulunkäynti. Tuntuukin, että kova työ on nyt palkittu, Robin kertoi Emma-gaalan julkistamistilaisuudessa.

Robin on saanut viime aikoina mainetta myös Kingi-viihdeohjelmassa, kun näyttelijä Krista Kosonen parodioi häntä onnistuneesti ohjelman avausjaksossa. Laulaja oli myönteisesti yllättynyt saamastaan huomiosta.

– Vitsi, Krista oli ihan törkeän hyvä! On hauskaa, että olen päässyt mukaan ohjelmaan. Tunnistin kyllä jotain omia piirteitäni hahmosta.

Teinipoppari myöntää, että häntä itseäänkin kiinnostaisi kokeilla, miltä lavalle nouseminen tuntuu muutenkin kuin laulajana.

– Haluaisin kokeilla tulevaisuudessa näyttelemistä. Minua on kysyttykin jo muutamaan leffaan, mutta toistaiseksi aikataulut ovat menneet valitettavasti ristiin, Robin harmittelee.


Krista Kosonen Robinina. Kainalossa Iina Kuustonen. Kuva: Jouni Harala

Unelmana ulkomaille lähtö

Näyttelemisen lisäksi Robinin haaveissa siintää ulkomaille lähtö. Nuori ja lahjakas laulaja toivoo voivansa julkaista jatkossa myös englanninkielistä materiaalia. Hän korostaa, ettei aio silti missään nimessä jättää Suomea kokonaan.

– Haluaisin lähteä ulkomaille ja laulaa suomen lisäksi myös englanniksi, jolloin palvelisin paremmin kaikkia. Olemme jo kovasti puhuneet asiasta, ja etsimme tällä hetkellä englanninkielistä biisiä, jolla voisimme sen tehdä. Tietysti ulkomailla on haastavaa menestyä, ja voi hyvin olla, ettei homma tule onnistumaan. Haluan kuitenkin yrittää!

– Pidän tämän vuoden muutenkin mietintävuotena ja katson, mitä tuleman pitää. Teemme joitakin uusia julkaisuja Suomessa, mutta emme uutta levyä, Robin kertoi.

Sunnuntaina Robin nähdään Vesa-Matti Loirin Loirinuotiolla-keskusteluohjelmassa. Nuori muusikko esittää Veskun legendaarisen Lapin kesä -kappaleen ja saa itse näyttelijälegendankin herkistymään kyyneliin.

– Oli kyllä tosi tunteikas hetki, kun sain Veskunkin itkemään. Oli todella mieletöntä, että pääsimme sarjaan esiintymään, sillä ymmärsin, ettei hän ole halunnut muuten mukaan musiikkiesityksiä. Vesku on idolini, ja kappale oli upea vetää!

Lue myös:

Emma-ehdokkaat julki: nuoriso jyräsi konkarit

Robin: ”Oletpa sinä kasvanut -kommentit ärsyttävät”

Bodausbuumi kasvaa: myös Robin on salil eka, salil vika

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

avot on vaikeet iahan kamlan v...

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

TTK kirjoitti: Ihmeellistä valittamista. Eiköhän ole itse lapsienhankinnastaan päättänyt, vai vahinkojako ovat olleet. Jos näin, niin kannattaa varata aika valistukseen. Tuo on niin totta tekee itsestään martyyrin aina sama laulu mie mie ja mie ..väsyä valittaa silti tunkee joka ohjelman TTK..ssakin varmaan kertoo univajeestaan:)?Mein mummo lähti evakkoon paukkupakkaseen karjavaunussa kolmen allle kolmevuotiaan kanssa nuorin 2.kk ikinä en kuullut hänen valittavan tai vaikertavan asiasta...
Lue kommentti
maiju

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

Olen samaa mieltä. Ihme ruikutusta. Ei ole pakko lapsia tehdä. Hänellä ne ovat vielä ihan terveitä lapsia. Olis kiitollinen. Luuleeko olevansa ensimmäinen äiti maailmassa. Minulla 4 lasta, kaksi heistä siaraita. Silti ei tarvinnut ruikuttaa. Eikö se mies tee mitään? Siittääkö se vaan?
Lue kommentti
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.