Suurin pudottaja -sarjan juontaja Lola Wallinkoski, kuvat Jonna Öhrnberg.
Suurin pudottaja -sarjan juontaja Lola Wallinkoski, kuvat Jonna Öhrnberg.

Tyttären syntymä sai Lola Wallinkosken rapakuntoon.

Kilot saavat kyytiä, kun kymmenen paria tavoittelee elämänmuutosta Suurin pudottaja -ohjelmassa. Maaliskuun lopussa Ava-kanavalla alkavan sarjan juontaa Lola Wallinkoski. Vaikka vuoden 1996 Miss Suomi on aina ollut urheilullinen, myös hän on kokenut rapakunnon nurjan puolen.

– Olen harrastanut nuoruudesta asti aktiivisesti kilpatanssia ja muuta liikuntaa. Pystyn kuitenkin samaistumaan kilpailijoihin, sillä tiedän millaista on, kun kunto on täysin nolla eikä jaksa tehdä mitään hengästymättä, hän kertoo.

Lolan kunto romahti hänen esikoistyttärensä Denisen syntymän aikaan vuonna 2004.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olin puolitoista vuotta tekemättä yhtään mitään! Muistan, kun minua pyydettiin Elixir-ohjelmaan julkkisten kymmenotteluun. Luulin selviäväni siitä helposti, mutta kokemus oli hirveä. Tunsin kuinka pohjalla olen! Opin kantapään kautta mikä merkitys säännöllisellä liikunnalla ja terveellisellä syömisellä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elixirin myötä kuntoilukärpänen iski Lolaan uudestaan.

– Aloin käydä lenkillä ja salilla ja kouluttauduin ryhmäliikuntaohjaajaksi. Vaikka liikunta on osa elämääni, en pysty aina urheilemaan niin kokonaisvaltaisesti kuin haluaisin. Selkäni on leikattu välilevynpullistuman takia, ja se vaivaa ajoittain edelleen. Pahimpina aikoina en pysty liikkumaan yhtään, hän harmittelee.

Mitä 25-vuotias Lola ajatteli? Lue Me Naisten haastattelu vuodelta 2002: Lola Odusoga: "Parempi yksin kuin huonossa suhteessa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla