Instagram on täynnä hääammattilaisia, jotka toteuttavat luksusluokan unelmahäitä. Rahalla saa, mutta inspiroitua voi ilmaiseksikin.

Kun minibudjetti ei kuulu sanastoon, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa häissä? Instagram on täynnä hääsuunnittelijoita, jotka ovat alansa huippuja. Vaikka nämä häät ovatkin kalliita spektaakkeleita, niistä liikenee inspiraatiota kaikille. Näitä häätilejä kannattaa seurata:

1. Lumoava tili @bridalmusings jakaa kauneimpia kukka- ja pöytäasetelmia. Suosittu hääblogi pursuaa tietoa aina musiikista diy-vinkkeihin. 

 

2. Vain taivas on rajana näissä koristeissa. @lyndseyhamiltoneventsin suunnittelemissa juhlissa tavoitellaan ääretöntä kauneutta.

 

 

3. Tämä @weddingsparrown blogi on äänestetty parhaaksi hääblogiksi kahtena peräkkäisenä vuonna, ja se on tunnettu erityisesti taiteellisista kuvistaan. Kauniit filmikuvat ovat unenomaisia ja herkkiä. Bonuksena kakkuun mätsäävä mekko. 

 

4. Hääsuunnittelijoiden behind-the-scenes -kuvatkin ovat yhtä glamouria. Esimerkiksi @thewstylist ei jätä yhtäkään yksityiskohtaa sattuman varaan. Hänen mottonsa on "eleganssi ylenpalttisuuden edelle".   

 

 

5. Nyt veti sanattomaksi. Rahalla saa ja ilmapalloilla pääsee. @sposiamovi järjestää Italian lämmössä elokuvamaisen tyylikkäitä häitä. 

 

6. Ja pitäähän mekkoonkin satsata. Suunnittelija @maggiesotteron luomukset ovat häämekkojen kermaa (kyllä, nuo ovat aitoja kristalleja).

 

7. Tämän tyrmäävän ruususysteemin alla kenen tahansa kelpaa oleskella. @lisavorce kiitää ympäri maailman tuottamassa unelmien häitä. Hän kuvailee itseään ihmiseksi, joka pystyy luomaan häät vaikka viidakkoon. Hänen käsialaansa olivat muun muassa John Legendin ja Chrissy Teigenin häät.

 

8. Miten olisivat hulppeat häät linnassa? @spreadloveeventsin suunnittelemat kemut ovat klassisia, mutta silti ah, niin tasokkaita. 

 

9. @100_layercaken jakamat kuvat saavat kaipaamaan häiden lisäksi myös kesää. Hääyhteisö näyttää, miten homma hoidetaan, aina marmorikakuista lähtien.

 

 

10. Kustomoidut lautaset on se juttu. Viimeisenä, mutta ei toki vähäisimpänä, @jacinfitzgerald keksi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, lautasen ja menun. Hääsuunnittelija on kukkaluomuksien asiantuntija: voisi kuvitella, että näillä eväillä Disney-prinsessakin menisi naimisiin.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.