Susan Sarandon, 67, kertoi hiljattain seurustelevansa Jonathan Bricklinin, 36, kanssa. Kuva MVPhotos
Susan Sarandon, 67, kertoi hiljattain seurustelevansa Jonathan Bricklinin, 36, kanssa. Kuva MVPhotos

Näyttelijä Susan Sarandonista, 67, tulee isoäiti.

Näyttelijä Susan Sarandonista, 67, tulee isoäiti, sillä hänen tyttärensä Eva Amurri Martino saa ensimmäisen lapsensa. Näyttelijää ei silti kannata kutsua mummoksi. Susan nimittäin haluaa, että hänestä käytetään nimeä 'Honey' eli suomeksi kulta.

– Lainasin nimen hyvältä ystävältäni, jonka isoäiti oli Honey. Eva (tytär) pitää nimestä, mutta katsotaan nyt, miten tässä käy, Susan kertoi People-lehdelle.

Susan on aikaisemmin kertonut Twitterissä, ettei hän malta odottaa isovanhemmuutta. Hän on hankkinut lapselle jo oman pinnasängyn ja hoitopöydän.

Susan Sarandonin tytär, näyttelijä Eva Amurri Martino, 29, ja entinen amerikkalaisenjalkapallon pelaaja Kyle Martino, 33,  saavat tänä vuonna ensimmäisen lapsensa. Kuva Reuters

Lue myös:

Susan Sarandon myöntää suhteen yli 30 vuotta nuorempaan mieheen

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!