Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Anna Abreu valmistautuu keikkoihinsa kuin urheilija.

Laulaja Anna Abreulle, 24, on tulossa kiireinen keikkakesä, mutta hän ei aio tinkiä terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta tien päälläkään.

– Koetan välttää pahimpia huoltoasemien ruokapommeja. Myös raiderissani on nykyään vain terveellisiä ruokia: maitorahkaa, pähkinöitä ja kookosvettä. Kun aloitin keikkailun, takahuoneessani oli usein sipsejä, karkkeja ja jostain kumman syystä Muumi-limsaa, Anna kertoi Warner Musicin kevätjuhlissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 Anna Abreun terveelliset takahuone-eväät.

Keikat ovat Annalle ”rankkaa aerobista liikuntaa”, mutta hän treenaa mahdollisuuksien mukaan myös hotellihuoneessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

–Nyrkkeilen ja teen kevyitä ylläpitotreenejä kuten punnerruksia. Joskus mukanani on painosäkkejä, joilla teen erilaisia liikkeitä.

Liikkuminen on Annan tapa rentoutua, mutta hyvä kunto heijastuu suoraan myös lavaenergiaan.

– Minulla ei ole mitään ulkoista tarvetta olla hyvässä kunnossa, mutta en pysty enää vetämään keikkoja samalla tavalla kuin 16-vuotiaana. Sillon jaksoin mitä vain! Näin 24-vuotiaana pitää pikkuhiljaa alkaa miettiä, miten syön, nukun ja liikun oikein.

Lue myös:

Laulaja Anna Abreu: "Mikään ei riitä minulle"

Tältä näyttää Anna Abreun myynnissä oleva koti – ikkunoissa peililasit

Ihan kuin tämä olisi nähty ennenkin – Anna Abreu uudella videollaan leka kädessä

Anna Abreun ruokapäiväkirja

Anna Abreu poseeraa pelkässä verkkomekossa

Sisältö jatkuu mainoksen alla