Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: Jonna Öhrnberg
Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Anna Abreu valmistautuu keikkoihinsa kuin urheilija.

Laulaja Anna Abreulle, 24, on tulossa kiireinen keikkakesä, mutta hän ei aio tinkiä terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta tien päälläkään.

– Koetan välttää pahimpia huoltoasemien ruokapommeja. Myös raiderissani on nykyään vain terveellisiä ruokia: maitorahkaa, pähkinöitä ja kookosvettä. Kun aloitin keikkailun, takahuoneessani oli usein sipsejä, karkkeja ja jostain kumman syystä Muumi-limsaa, Anna kertoi Warner Musicin kevätjuhlissa.

 Anna Abreun terveelliset takahuone-eväät.

Keikat ovat Annalle ”rankkaa aerobista liikuntaa”, mutta hän treenaa mahdollisuuksien mukaan myös hotellihuoneessaan.

–Nyrkkeilen ja teen kevyitä ylläpitotreenejä kuten punnerruksia. Joskus mukanani on painosäkkejä, joilla teen erilaisia liikkeitä.

Liikkuminen on Annan tapa rentoutua, mutta hyvä kunto heijastuu suoraan myös lavaenergiaan.

– Minulla ei ole mitään ulkoista tarvetta olla hyvässä kunnossa, mutta en pysty enää vetämään keikkoja samalla tavalla kuin 16-vuotiaana. Sillon jaksoin mitä vain! Näin 24-vuotiaana pitää pikkuhiljaa alkaa miettiä, miten syön, nukun ja liikun oikein.

Lue myös:

Laulaja Anna Abreu: "Mikään ei riitä minulle"

Tältä näyttää Anna Abreun myynnissä oleva koti – ikkunoissa peililasit

Ihan kuin tämä olisi nähty ennenkin – Anna Abreu uudella videollaan leka kädessä

Anna Abreun ruokapäiväkirja

Anna Abreu poseeraa pelkässä verkkomekossa

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.