Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: Jonna Öhrnberg
Rentoutuminen onnistuu Anna Abreulta helposti. "Rakastan nukkumista, se on lempipuuhaani. Katselen myös sarjoja ja leffoja sekä hengailen pihalla aurinkoa ottaen." Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Anna Abreu valmistautuu keikkoihinsa kuin urheilija.

Laulaja Anna Abreulle, 24, on tulossa kiireinen keikkakesä, mutta hän ei aio tinkiä terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta tien päälläkään.

– Koetan välttää pahimpia huoltoasemien ruokapommeja. Myös raiderissani on nykyään vain terveellisiä ruokia: maitorahkaa, pähkinöitä ja kookosvettä. Kun aloitin keikkailun, takahuoneessani oli usein sipsejä, karkkeja ja jostain kumman syystä Muumi-limsaa, Anna kertoi Warner Musicin kevätjuhlissa.

 Anna Abreun terveelliset takahuone-eväät.

Keikat ovat Annalle ”rankkaa aerobista liikuntaa”, mutta hän treenaa mahdollisuuksien mukaan myös hotellihuoneessaan.

–Nyrkkeilen ja teen kevyitä ylläpitotreenejä kuten punnerruksia. Joskus mukanani on painosäkkejä, joilla teen erilaisia liikkeitä.

Liikkuminen on Annan tapa rentoutua, mutta hyvä kunto heijastuu suoraan myös lavaenergiaan.

– Minulla ei ole mitään ulkoista tarvetta olla hyvässä kunnossa, mutta en pysty enää vetämään keikkoja samalla tavalla kuin 16-vuotiaana. Sillon jaksoin mitä vain! Näin 24-vuotiaana pitää pikkuhiljaa alkaa miettiä, miten syön, nukun ja liikun oikein.

Lue myös:

Laulaja Anna Abreu: "Mikään ei riitä minulle"

Tältä näyttää Anna Abreun myynnissä oleva koti – ikkunoissa peililasit

Ihan kuin tämä olisi nähty ennenkin – Anna Abreu uudella videollaan leka kädessä

Anna Abreun ruokapäiväkirja

Anna Abreu poseeraa pelkässä verkkomekossa

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!