Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock
Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock

Amerikkalaisille Valentine’s Day eli meikäläisittäin ystävänpäivä on erityisesti rakkauden ja rakastettujen päivä. Moni ajoittaa kosintansa juuri tälle päivälle. Tiedätkö, miten Pink ja Matthew McConaughey kosivat?

Pink & Carey Hart

Motocross-tähti Carey Hart oli täydessä työn touhussa kalifornialaisella crossiradalla, kun rokkari-tyttöystävä Pink ilmestyi ajoradan reunalle plakaatteineen. Ensimmäiseen kylttiin Pink oli rustannut tekstin ”Menetkö naimisiin kanssani?”. Ensin Carey jatkoi ajamistaan, ja Pink nosti ilmaan toisen kyltin ”Olen tosissani.” Sen jälkeen Carey keskeytti kisansa, tuli radalta ja vastasi kyllä.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Poptähti Avril Lavigne oli koonnut leikekirjaa viikoistaan studiolla uuden levyn teossa. Kirjassa oli tarroja ja valokuvia albuminauhoitusten varrelta. Yhtenä päivänä leikekirjaan oli ilmestynyt uusi, vieras polaroidkuva: siinä poikaystävä, Nickelback-yhtyeen muusikko Chad Kroeger poseerasi pidellen avointa sormusrasiaa, jossa komeili 14 karaatin kihlatimantti. Kuvan vieressä oli tarra ”Tuletko vaimokseni”.

Matthew McConaughey & Camila Alves

Kuva Shutterstock

Näyttelijä Matthew McConaughey ei säästellyt kosintaa ystävänpäivään vaan yllätti tyttöystävänsä jo jouluaattoaamuna. Silloin Camila sai valtavan lahjarasian, jonka sisältä paljastui toinen lahjarasia, jonka sisältä paljastui jälleen uusi lahjarasia…ja kahdeksan pahvilootaa myöhemmin lopulta korurasia. Kun Camila vetäisi sieltä esille timanttisormuksen, Matthew polvistui ja esitti kosintansa.

Mariah Carey & Nick Cannon

Näyttelijä, räppäri Nick Cannon luotti suurieleisyyteen kosiessaan popdiiva Mariah Careyta. Nick vei tyttelinsä New Yorkissa pilvenpiirtäjän katolle vastapäätä Empire State Buildingia, joka oli valaistu pinkiksi ja violetiksi Mariahin lempivärien mukaan. Katolla Nick ojensi Mariahille Ring Pop –karkkikääreen, josta ei kuitenkaan paljastunut karkkisormusta vaan oikea dimangi.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

Näyttelijä Jennifer Aniston luuli yllättävänsä poikaystävänsä Justin Theroux’n juhlaillallisella tämän syntymäpäivänä, mutta näyttelijäsiippa oli askelta edellä. Kesken oman synttäridinnerinsä Justin ottikin esille sormuksen ja kosi Jenniferiä. Onnittelemme kekseliäästä taktiikasta! Voiko synttärisankarille sanoa muuta kuin ”tahdon”?

Lue kaikki ystävänpäivään liittyvät jutut täältä.

Pari vuotta eronsa jälkeen laulaja Manna tutustuu itseensä uudelleen terapiassa. – Parin viime vuoden aikana olen alkanut löytää sisäistä vahvuuttani. Itsetuntemus on arvokasta valuuttaa.

Itsenäisyys on aina ollut tuttua laulaja Mannalle, 40, mutta lähiaikoina hän on tarkentanut fokuksen oikein tarkoituksella itseen. Erottuaan pari vuotta sitten avoliitosta muusikkomiehensä kanssa Manna haluaa nyt tutustua itseensä uudelleen.

– Tuntuu hyvältä selvittää, kuka olen sisimmässäni.

Sitä Manna on selvittänyt muun muassa terapiassa. Ensimmäisen kerran hän hakeutui terapiaan odottaessaan esikoistaan ja myöhemmin uudelleen, kun itsen ymmärtäminen alkoi kiinnostaa syvemmin.

– Terapia on järkevin sijoitus itseen, mitä ihminen voi ylipäätään tehdä.

Mannan terapiasuhde alkoi tarpeesta selvittää lapsuudenkokemuksia. Myöhemmin hän on terapiassa avannut elämäänsä useammalta kantilta. Tärkein oivallus on ollut pitää itsestä parempaa huolta.

– Olen henkinen hikari ja haluan tehdä kaiken tip top. Olen ajatellut, että kun vastaan kaikesta itse, en voi syyttää ketään muuta.

 

Miksi Manna kärsi paniikkikohtauksista uransa alussa? Miten pelko vaikutti päätöksiin? Mitä terapia on opettanut itsestä? Lue koko Mannan haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 25–26/2018! Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

 

Mariam Jäntti

  • Artisti Manna syntyi Pariisissa 1977. Asuu Helsingissä 15-vuotiaan tyttärensä ja 4-vuotiaan poikansa kanssa.
  • Harrastaa yksinmatkustelua ja klassista balettia.
  • Valmistelee viidettä soololevyään, josta tulee uran ensimmäinen suomenkielinen levy. Esikoislevy ilmestyi vuonna 2007.
  • Mannan isoveli Harri Jäntti tunnetaan kitaristi Rane Raitsikkana mm. kokoonpanossa Atomirotta.

Antti Rinne ja Heta Ravolainen-Rinne yrittivät saada yhteistä lasta, mutta edes lapsettomuushoidoista ei ollut apua. – Kun ei onnistunut, tuntuihan se pahalta.

– Suhteemme ei ole koskaan ollut hankala. Hetan kanssa on helppo elää, Antti Rinne, 55, sanoo vaimostaan Heta Ravolainen-Rinteestä, 44. 

Kaksi vaikeaa aikakautta pariskunnalla on kuitenkin ollut. Toinen oli Hetan isän naisystävän kuolema viime vuonna. Se meni Hetalla niin syvälle, ettei Antti tiennyt, miten hän olisi voinut kylliksi auttaa ja tukea puolisoaan.

Antti on naimisissa kolmatta kertaa, ja hänellä on kaksi lasta, Ilona ja Roosa avioliitostaan Merja Rinteen kanssa. Antti pitää myös Merjan aiemmassa liitossa syntyneitä lapsia Emmaa ja Millaa kuin ominaan. 

Hetalla puolestaan ei ole biologisia lapsia, ja juuri tahaton lapsettomuus onkin ollut Hetalle ja Antille suhteen toinen kipeä kohta.

– Parisuhteemme vaikeinta aikaa on ollut se, kun yritimme naimisiin mentyämme lasta, mutta emme onnistuneet, Heta kertoo Me Naisten haastattelussa.

– Kyllähän siinä toivo ja epätoivo vaihtelivat hoitokerrasta toiseen, Antti sanoo.

Lopulta lapsettomuushoidoistakaan ei ollut apua.

– Kaikki mahdollinen tehtiin, ja kun ei onnistunut, tuntuihan se pahalta, Antti sanoo.

Millainen suhde Hetalla on Antin lapsiin? Millaista on paljon töitä tekevän parin laatuaika? Entä mistä he ovat mustasukkaisia? Lue Heta ja Antti Rinteen koko Parisuhteellista-haastattelu tästä tai Me Naisten uusimmasta numerosta 25–26/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.