Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock
Pink kosi Carey Hartia kesken töiden. Kuva Shutterstock

Amerikkalaisille Valentine’s Day eli meikäläisittäin ystävänpäivä on erityisesti rakkauden ja rakastettujen päivä. Moni ajoittaa kosintansa juuri tälle päivälle. Tiedätkö, miten Pink ja Matthew McConaughey kosivat?

Pink & Carey Hart

Motocross-tähti Carey Hart oli täydessä työn touhussa kalifornialaisella crossiradalla, kun rokkari-tyttöystävä Pink ilmestyi ajoradan reunalle plakaatteineen. Ensimmäiseen kylttiin Pink oli rustannut tekstin ”Menetkö naimisiin kanssani?”. Ensin Carey jatkoi ajamistaan, ja Pink nosti ilmaan toisen kyltin ”Olen tosissani.” Sen jälkeen Carey keskeytti kisansa, tuli radalta ja vastasi kyllä.

Avril Lavigne & Chad Kroeger

Poptähti Avril Lavigne oli koonnut leikekirjaa viikoistaan studiolla uuden levyn teossa. Kirjassa oli tarroja ja valokuvia albuminauhoitusten varrelta. Yhtenä päivänä leikekirjaan oli ilmestynyt uusi, vieras polaroidkuva: siinä poikaystävä, Nickelback-yhtyeen muusikko Chad Kroeger poseerasi pidellen avointa sormusrasiaa, jossa komeili 14 karaatin kihlatimantti. Kuvan vieressä oli tarra ”Tuletko vaimokseni”.

Matthew McConaughey & Camila Alves

Kuva Shutterstock

Näyttelijä Matthew McConaughey ei säästellyt kosintaa ystävänpäivään vaan yllätti tyttöystävänsä jo jouluaattoaamuna. Silloin Camila sai valtavan lahjarasian, jonka sisältä paljastui toinen lahjarasia, jonka sisältä paljastui jälleen uusi lahjarasia…ja kahdeksan pahvilootaa myöhemmin lopulta korurasia. Kun Camila vetäisi sieltä esille timanttisormuksen, Matthew polvistui ja esitti kosintansa.

Mariah Carey & Nick Cannon

Näyttelijä, räppäri Nick Cannon luotti suurieleisyyteen kosiessaan popdiiva Mariah Careyta. Nick vei tyttelinsä New Yorkissa pilvenpiirtäjän katolle vastapäätä Empire State Buildingia, joka oli valaistu pinkiksi ja violetiksi Mariahin lempivärien mukaan. Katolla Nick ojensi Mariahille Ring Pop –karkkikääreen, josta ei kuitenkaan paljastunut karkkisormusta vaan oikea dimangi.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

Näyttelijä Jennifer Aniston luuli yllättävänsä poikaystävänsä Justin Theroux’n juhlaillallisella tämän syntymäpäivänä, mutta näyttelijäsiippa oli askelta edellä. Kesken oman synttäridinnerinsä Justin ottikin esille sormuksen ja kosi Jenniferiä. Onnittelemme kekseliäästä taktiikasta! Voiko synttärisankarille sanoa muuta kuin ”tahdon”?

Lue kaikki ystävänpäivään liittyvät jutut täältä.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!