Me Naiset
|
Ia Luhtanen
"Tunteet pitää päästää ulos. Itken ja nauran, kun siltä tuntuu ja laulan vaikka uimahallissa", Supermarjo kertoi Me Naisille vuonna 2013. Kuva: Andreas Janett.
"Tunteet pitää päästää ulos. Itken ja nauran, kun siltä tuntuu ja laulan vaikka uimahallissa", Supermarjo kertoi Me Naisille vuonna 2013. Kuva: Andreas Janett.

Supermarjona tunnettu Marjo Niittyviita puhui Me Naisille kauneudesta ja kauneusrutiineistaan vuonna 2013. Marjon uusi ohjelma Pelasta meidät, Supermarjo! alkaa tänään.

Claudia Schifferiltä mallia

"Olen tummahiuksinen, mutta ihailin nuorempana Claudia Schifferiä niin, että päätin blondata tukkani. Viihdyn pitkissä hiuksissa. Kokeilin kerran polkkaa, mutta kasvatin tukan äkkiä takaisin.

Minulla ei ole huonoja hius­päiviä. Ponnari pelastaa arjessa, hiuslisäke juhlassa. Haluan laittaa hiukseni joka päivä eri tavalla: teen siksak-jakauksen, kiharran tai kreppaan tukan. Tyttärenikään
eivät lähde kouluun ilman pikakampausta, kuten ranskanlettiä.

Supermarjo-tv-sarjaa tehdessäni jouduin vaalentamaan tyvikasvua niin usein, että hiuspohjani herkistyi. Värjäystä tehdessä tuntui, että pää palaa. Nyt pidän taukoa ja hoidan hiuspohjaani erikoistuotteilla."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Marjo otsatukassa ja tummissa hiuksissa ylioppilasvuonna 1993. Kuva: Marjo Niittyviita.

Ei ikinä silikonia tai leikkauksia

"Innostuin itseni laittamisesta vasta 25-vuotiaana, kun tapasin mieheni. Siihen asti olin pärjännyt huulikiillolla ja ripsivärillä. Ensimmäiset meikkini ostin yläasteiässä Lahden Anttilasta ja Sokokselta. Apinoin Suosikista, mitä joku julkkis oli käyttänyt.

En lähde edes kauppaan ilman kevyttä meikkiä. Olen yritykseni kävelevä käyntikortti, joten haluan näyttää huolitellulta. Se on myös toisten ihmisen kunnioittamista. Meikkaan kevyesti myös kotona.

Käytän irtoripsiä kuvauksissa ja juhlissa. Mieheni Ari opetteli
kiinnittämään ne minulle, kun en uskaltanut läträtä liiman kanssa.

En ikinä ottaisi tatuointeja, lävistyksiä tai silikoneja. Pistoksille ja kauneusleikkauksille sanon ehdottoman ein. Rakastan kroppaani sellaisena kuin se on, enkä menisi esimerkiksi selluliittihoitoon. Sillä mennään, mitä luoja on luonut."

"Maailman paras tuoksu on keväinen metsä. Rakastan myös vauvojen ja pullan tuoksua." Kuva: Andreas Janett.

Tyyli-ihanteena Jenni Haukio

"Kauneusihanteeni on Jenni Haukio, koska hän on luonnollinen, eikä mikään meikkipytty. Ulkomaisista kaunottarista pidän prinsessa Victoriasta. Kun olimme 2000-luvun alussa Arin kanssa hänen kesäjuhlissaan, näki, että hän on sinut itsensä kanssa. On Madeleinekin kaunis, vaikka hänellä on välillä tupakka suussaan.

Rakastan värejä vaatteissa, ja ykkösvaateliikkeeni on Fiorella. En käytä liian avonaisia kauluksia. Rinnat ovat lasten ruokkimista,
eivät toista sukupuolta varten.

Kun lähdemme ulos perheenä, pukeudumme yhdenmukaisesti niin, että värimaailma rimmaa."

"Saan lapsiltani lahjakortteja kotikylpyläämme. Kynsien lakkaus on ykkösjuttu."

Oma aika ei ole tarpeen

"En tarvitse omaa aikaa, vaan rentoudun olemalla perheeni kanssa. Järjestämme tyttöjeni kanssa kauneus­iltoja pari kertaa kuussa. Teemme toisillemme päähierontoja ja kynsienlakkauksia.

Jos minulla on kaksi tuntia vapaa-aikaa, lähden mieluummin lenkille kuin kauneushoitolaan. Urheilu on henkireikäni. Talvella on maasto­hiihtokausi, kesällä juoksen kilpaa.  Parasta on, kun saan katsoa ennen nukkumaanmenoa ampumahiihtoa tai hiihtokisoja tallennuksesta. En edes osaisi katsoa saippuasarjoja.

Olen herkuttelija. Fazerin sinistä menee viikossa monta levyä, ja jäskiä kippokaupalla. Rajoitan muuta syömistäni, sillä olen tarkka, että päivittäinen kalorimäärä on tasapainossa kulutuksen kanssa.

En ole koskaan kokeillut tupakkaa tai maistanut alkoholia. Näissä asioissa olen aika mustavalkoinen."

Livin uusi sarja Pelasta perheemme, Supermarjo! alkaa torstaina 13.3.2014 klo 20.00. Sarjassa Marjo auttaa eri perheitä arjessa.

Lue myös:

Tiikeriäiti Marjo Niittyvirta vuonna 2012: "En halua asettaa paineita lapsilleni"

Marjo Niittyviita

  • Syntynyt 13.11.1974 Hollolassa, jossa asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.
  • Tunnetaan Liv-kanavan Supermarjo ja tytöt -ohjelmasta. Pitää miehensä ja äitinsä kanssa Malli- ja ohjelmatoimisto Model Acea.
  • Harrastaa urheilua, pianonsoittoa ja laulamista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla