"Tunteet pitää päästää ulos. Itken ja nauran, kun siltä tuntuu ja laulan vaikka uimahallissa", Supermarjo kertoi Me Naisille vuonna 2013. Kuva: Andreas Janett.
"Tunteet pitää päästää ulos. Itken ja nauran, kun siltä tuntuu ja laulan vaikka uimahallissa", Supermarjo kertoi Me Naisille vuonna 2013. Kuva: Andreas Janett.

Supermarjona tunnettu Marjo Niittyviita puhui Me Naisille kauneudesta ja kauneusrutiineistaan vuonna 2013. Marjon uusi ohjelma Pelasta meidät, Supermarjo! alkaa tänään.

Claudia Schifferiltä mallia

"Olen tummahiuksinen, mutta ihailin nuorempana Claudia Schifferiä niin, että päätin blondata tukkani. Viihdyn pitkissä hiuksissa. Kokeilin kerran polkkaa, mutta kasvatin tukan äkkiä takaisin.

Minulla ei ole huonoja hius­päiviä. Ponnari pelastaa arjessa, hiuslisäke juhlassa. Haluan laittaa hiukseni joka päivä eri tavalla: teen siksak-jakauksen, kiharran tai kreppaan tukan. Tyttärenikään
eivät lähde kouluun ilman pikakampausta, kuten ranskanlettiä.

Supermarjo-tv-sarjaa tehdessäni jouduin vaalentamaan tyvikasvua niin usein, että hiuspohjani herkistyi. Värjäystä tehdessä tuntui, että pää palaa. Nyt pidän taukoa ja hoidan hiuspohjaani erikoistuotteilla."

Marjo otsatukassa ja tummissa hiuksissa ylioppilasvuonna 1993. Kuva: Marjo Niittyviita.

Ei ikinä silikonia tai leikkauksia

"Innostuin itseni laittamisesta vasta 25-vuotiaana, kun tapasin mieheni. Siihen asti olin pärjännyt huulikiillolla ja ripsivärillä. Ensimmäiset meikkini ostin yläasteiässä Lahden Anttilasta ja Sokokselta. Apinoin Suosikista, mitä joku julkkis oli käyttänyt.

En lähde edes kauppaan ilman kevyttä meikkiä. Olen yritykseni kävelevä käyntikortti, joten haluan näyttää huolitellulta. Se on myös toisten ihmisen kunnioittamista. Meikkaan kevyesti myös kotona.

Käytän irtoripsiä kuvauksissa ja juhlissa. Mieheni Ari opetteli
kiinnittämään ne minulle, kun en uskaltanut läträtä liiman kanssa.

En ikinä ottaisi tatuointeja, lävistyksiä tai silikoneja. Pistoksille ja kauneusleikkauksille sanon ehdottoman ein. Rakastan kroppaani sellaisena kuin se on, enkä menisi esimerkiksi selluliittihoitoon. Sillä mennään, mitä luoja on luonut."

"Maailman paras tuoksu on keväinen metsä. Rakastan myös vauvojen ja pullan tuoksua." Kuva: Andreas Janett.

Tyyli-ihanteena Jenni Haukio

"Kauneusihanteeni on Jenni Haukio, koska hän on luonnollinen, eikä mikään meikkipytty. Ulkomaisista kaunottarista pidän prinsessa Victoriasta. Kun olimme 2000-luvun alussa Arin kanssa hänen kesäjuhlissaan, näki, että hän on sinut itsensä kanssa. On Madeleinekin kaunis, vaikka hänellä on välillä tupakka suussaan.

Rakastan värejä vaatteissa, ja ykkösvaateliikkeeni on Fiorella. En käytä liian avonaisia kauluksia. Rinnat ovat lasten ruokkimista,
eivät toista sukupuolta varten.

Kun lähdemme ulos perheenä, pukeudumme yhdenmukaisesti niin, että värimaailma rimmaa."

"Saan lapsiltani lahjakortteja kotikylpyläämme. Kynsien lakkaus on ykkösjuttu."

Oma aika ei ole tarpeen

"En tarvitse omaa aikaa, vaan rentoudun olemalla perheeni kanssa. Järjestämme tyttöjeni kanssa kauneus­iltoja pari kertaa kuussa. Teemme toisillemme päähierontoja ja kynsienlakkauksia.

Jos minulla on kaksi tuntia vapaa-aikaa, lähden mieluummin lenkille kuin kauneushoitolaan. Urheilu on henkireikäni. Talvella on maasto­hiihtokausi, kesällä juoksen kilpaa.  Parasta on, kun saan katsoa ennen nukkumaanmenoa ampumahiihtoa tai hiihtokisoja tallennuksesta. En edes osaisi katsoa saippuasarjoja.

Olen herkuttelija. Fazerin sinistä menee viikossa monta levyä, ja jäskiä kippokaupalla. Rajoitan muuta syömistäni, sillä olen tarkka, että päivittäinen kalorimäärä on tasapainossa kulutuksen kanssa.

En ole koskaan kokeillut tupakkaa tai maistanut alkoholia. Näissä asioissa olen aika mustavalkoinen."

Livin uusi sarja Pelasta perheemme, Supermarjo! alkaa torstaina 13.3.2014 klo 20.00. Sarjassa Marjo auttaa eri perheitä arjessa.

Lue myös:

Tiikeriäiti Marjo Niittyvirta vuonna 2012: "En halua asettaa paineita lapsilleni"

Marjo Niittyviita

  • Syntynyt 13.11.1974 Hollolassa, jossa asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.
  • Tunnetaan Liv-kanavan Supermarjo ja tytöt -ohjelmasta. Pitää miehensä ja äitinsä kanssa Malli- ja ohjelmatoimisto Model Acea.
  • Harrastaa urheilua, pianonsoittoa ja laulamista.

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.