Sami Kuronen naisystävänsä Mirkka Torikan kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sami Kuronen naisystävänsä Mirkka Torikan kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Sami Kuronen poseerasi 90-luvulla farkkumainoksessa.

Temptation Island Suomi -ohjelmaa juontava radiopersoona Sami Kuronen kertoo Facebookissa tehneensä uraa myös mallina.

Tosin se ”ura” kesti Samin mukaan vain yhden päivän.

– Urani ”huippumallina” ajoittui 1990-luvulle kestäen tasan yhden päivän ja pitäen sisällään nämä yhdet farkku-katalogin kuvaukset. Milanosta ei soiteltu... Lopetin! Sami kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

(Kuva näkyy vain Facebookiin kirjautuneille.)

Sami julkaisi myös farkkumainoksen, joka kyseisissä kuvauksissa otettiin. Hiustyyli on pysynyt melko samana, ja muutenkin miehen tunnistaa samaksi Samiksi, joka tenttaa varattuja pariskuntia Temptation Islandin iltanuotiolla.

Sami sai hiljattain kuulla kuittailua ulkonäöstään, kun hän ja juontajakollega Jenni Alexandrova joutuivat roastattaviksi Popstudio-ohjelmassaan radio Suomipopilla. Antto Terras antoi roastissaan palaa kunnolla – katso video alta.

– Suomessa on olemassa semmoinen nolojen vaaleiden viikinkien heimo, jonka lipunkantaja Sami on, koomikko muun muassa vitsaili.

2602145
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...