Kelly Clarksonia ei kiinnosta, mitä muut hänestä ajattelevat. Kuva: Reuters
Kelly Clarksonia ei kiinnosta, mitä muut hänestä ajattelevat. Kuva: Reuters

Kelly Clarksonin ulkonäkö sai Twitterissä rankkaa kritiikkiä, mutta se ei laulajaa hetkauttanut.

Toimittaja Katie Hopkins raivostutti Twitter-kansaa kommentoimalla laulaja Kelly Clarksonin, 32, painoa. American Idol -voittaja sai toisen lapsensa viime kesänä ja on nyt palaamassa takaisin töiden pariin. Hän esiintyi perjantaina The Graham Norton Show -tv-ohjelmassa.

Katie Hopkinsin mielestä Kelly oli aiempaa pulleammassa kunnossa. Britannian vihatuimmaksi ihmiseksikin kutsuttu toimittaja ei arkaillut julistaa havaintoaan Twitterissä.

– Jeesus, mitä tapahtui Kelly Clarksonille? Söikö hän kaikki taustalaulajansa. Ilokseni minulla on laajakuvatelevisio, toimittaja irvaili.

– Kuulkaas pullukat, Kelly Clarkson sai vauvan vuosi sitten. Ne eivät ole enää vauvakiloja. Ne ovat porkkanakakkukiloja, hän jatkoi tylytystään, kun muut yrittivät puolustella Kellyä.

The Mirrorin mukaan Katie Hopkins kertoi uusiseelantilaisessa radio-ohjelmassa pitäneensä kommenttejaan hauskana vitsinä, eikä siksi suostunut katumaan sanojaan.

Amerikassa huippusuosittu laulaja suhtautui kohuun kuitenkin rauhallisesti.

– Hän twiittasi jotakin ilkeää minusta? Se johtuu siitä, ettei hän tunne minua. Olen upea!, Kelly kommentoi itsevarmasti Heat-lehdelle.

– Ei se minua häiritse, tämä on vapaa maailma. Sanokoon mitä haluaa. En ole koskaan välittänyt siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Enemmän merkitsee, olenko iloinen ja tunnenko oloni hyväksi ja itsevarmaksi, se on ollut aina juttuni. Nykyään, kun minulla on perhe, en kaipaa hyväksyntää keneltäkään muulta, hän jatkoi.

Hyvä Kelly, olet todellakin upea!

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

Nuori, nainen ja yli 100 kiloa: "Ongelmani ei ole lihavuus, vaan muiden asenteet"

Videobloggarin huikea vastaisku: lihavatko eivät muka ole seksikkäitä?

Yli 40 kiloa parisuhteen aikana lihonut perheenäiti: Ylipaino estää kaupassa käynnin ja seksin

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.