Mr. Lothar eli Anssi Viskari kertoi Radio Rockin haastattelussa, että huhut hänen saamastaan perinnöstä eivät pidä paikkansa.

Aikuisviihdetähti Mr. Lotharin, oikealta nimeltään Anssi Viskarin, 42, mukaan hänen perinnöstään on liikkunut vääriä huhuja.

– Kaikki luulee, että perin niin paljon, että mun ei tarvitsisi ikinä enää tehdä töitä. Tätä ei ole aikaisemmin kerrottu missään, mutta voin nyt kertoa, että perin tasan miljoona markkaa, Anssi kertoi Radio Rockin Heikelä Korporaation haastattelussa.

Anssin mukaan hänen kiinteistöbisneksensä sai alkunsa perinnöstä, sillä hän peri aikoinaan rintamamiestalon. Suurin osa nykyisestä omaisuudesta on miehen mukaan kuitenkin kovan työn ansiota.

– Mulla oli rintamamiestalossa kaksi vuokralaista, joten tavallaan kiinteistötoiminta sai siitä alkunsa. Mutta mä hyödynnän nykyään kiinteistöjä ja muuta mitä ostan, niin että vuokraan niitä muillekin. Tosin vesijetit ja Ferrarit ovat pelkästään omassa käytössä. Lisäksi asun maalla, jossa on edullista, Anssi selitti.

Korporaation Jussi Heikelä kysyi, onko Anssilla kristallinkirkas bisnesvaisto.

– Ei se varmaan hirveän kirkas ole. Jos olisi, silloinhan omaisuuteni perässä pitäisi olla yksi nolla enemmän.

Lue myös:

Lähihoitajasta pornolehden päätoimittajaksi 

Ammattidominan työ on piiskaamista ja paperihommia