Barbielle Manson blogikuvissaan. Barbiellen kuvaajakaveri on parannellut kuvankäsittelyllä meikkiä ja muokannut ihoa muovisen näköiseksi, mutta vartaloa ei ole käsitelty jälkikäteen. Barbielle ottaa uusia kuvia blogiinsa pari kertaa kuussa.
Barbielle Manson blogikuvissaan. Barbiellen kuvaajakaveri on parannellut kuvankäsittelyllä meikkiä ja muokannut ihoa muovisen näköiseksi, mutta vartaloa ei ole käsitelty jälkikäteen. Barbielle ottaa uusia kuvia blogiinsa pari kertaa kuussa.

Barbielle Manson -taiteilijanimeä käyttävä espoolainen perheenäiti tälläytyy viikonloppuisin barbienuken näköiseksi. Arkena hän on työssäkäyvä 2-vuotiaan tytön äiti.

Moni on ehkä nähnyt kuvan barbienuken näköisestä ukrainalaisesta Valeria Lukyanovasta, mutta meillä suomalaisillakin on oma barbienaisemme. Hän on espoolainen 2-vuotiaan tyttären äiti ja työssäkäyvä tradenomi, joka käyttää Barbielle Manson -taiteilijanimeä. Omaa nimeään hän ei halua paljastaa.

156 senttiä ja 42 kiloa

Barbielle aloitti harrastuksensa kaksi vuotta sitten.

– Olin tehnyt alusvaatemallin töitä ja ollut mallina taiteilijoille, mutta halusin alkaa tehdä omannäköisiäni kuvia, hän kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Barbiemaisen ulkomuodon saavuttaminen ei vaatinut suurta vaivannäköä, sillä vaaleahiuksinen, hoikka ja suuririntainen Barbielle muistutti jo valmiiksi esikuvaansa. Monet olivat tästä huomauttaneetkin. Rintansa Barbielle oli suurennuttanut jo vuosia aiemmin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen ollut aina hoikka ja pienikokoinen. Olen 156 senttiä pitkä ja painan 42 kiloa. Vaatekokoni on 32–34 tai XS.

Onko barbie hyvä kauneusihanne?

Barbienukke ei vastaa kaikkien naisten kauneusihannetta, mutta Barbielle pitää tyylistään kiinni.

– Jokaisen naisen on oltava sen verran vahva, että luo itse oman tyylinsä. Naisella pitää halutessaan olla oikeus pukeutua barbieksi. Minulle on luontaista ilmaista omaa naiseuttani näin.

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä, vaan Barbielle on saanut osakseen arvostelua. Kitkeriä kommentteja on kirvonnut niin naisen ulkonäöstä kuin vähissä vaatteissa esiintymisestäkin.

– Yritän miettiä kritiikistä aina, onko siinä jotain rakentavaa. Yksityiselämäni ruotimisesta en kuitenkaan tykkää. Haluan suojella tytärtäni.

Barbiena kaksi kertaa viikossa

Barbielle laittautuu barbieksi yleensä viikonloppuisin ja joskus arki-iltaisin. Hänen 2-vuotias tyttärensä on vielä liian pieni ihmettelemään, miksi äiti on kovin erinäköinen kuin muiden äidit.

– Hän varmasti tottuu siihen, että näytän tältä.

Mies on Barbiellen harrastuksen, tai taiteen, kuten Barbielle itse sanoo, kanssa sinut.

– Hän on iloinen, että voin toteuttaa estetiikkaani.

Miten barbielta näytetään?

Esikuvansa näköisenä pysyminen onnistuu Barbiellen mukaan noudattamalla säännöllistä päivärytmiä ja syömällä järkevästi.

– Säännölliset elämäntavat ovat tärkeät. Lisäksi meditoin ja jumppaan joskus kotona.

Hän arvelee, ettei jatka harrastusta enää runsaan kymmenen vuoden kuluttua nelikymppisenä, mutta pyöristyvää suomalaisnaista hänestä tuskin tulee.

– En kyllä voisi olla ylipainoinen. Olen aktiivinen ja tiedostan ylipainoon liittyvät terveysriskit. En myöskään liho helposti, ainakaan vielä.

Barbielle ei halua enää viilata ulkonäköään barbimaisemmaksi vaan on siihen tyytyväinen. Harrastuksen alussa sattui joitakin ylilyöntejä.

– Kiristin esimerkiksi korsetin niin tiukalle, että minulle tuli tosi huono olo. Kaverini auttoi sen pois päältäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla