Barbielle Manson blogikuvissaan. Barbiellen kuvaajakaveri on parannellut kuvankäsittelyllä meikkiä ja muokannut ihoa muovisen näköiseksi, mutta vartaloa ei ole käsitelty jälkikäteen. Barbielle ottaa uusia kuvia blogiinsa pari kertaa kuussa.
Barbielle Manson blogikuvissaan. Barbiellen kuvaajakaveri on parannellut kuvankäsittelyllä meikkiä ja muokannut ihoa muovisen näköiseksi, mutta vartaloa ei ole käsitelty jälkikäteen. Barbielle ottaa uusia kuvia blogiinsa pari kertaa kuussa.

Barbielle Manson -taiteilijanimeä käyttävä espoolainen perheenäiti tälläytyy viikonloppuisin barbienuken näköiseksi. Arkena hän on työssäkäyvä 2-vuotiaan tytön äiti.

Moni on ehkä nähnyt kuvan barbienuken näköisestä ukrainalaisesta Valeria Lukyanovasta, mutta meillä suomalaisillakin on oma barbienaisemme. Hän on espoolainen 2-vuotiaan tyttären äiti ja työssäkäyvä tradenomi, joka käyttää Barbielle Manson -taiteilijanimeä. Omaa nimeään hän ei halua paljastaa.

156 senttiä ja 42 kiloa

Barbielle aloitti harrastuksensa kaksi vuotta sitten.

– Olin tehnyt alusvaatemallin töitä ja ollut mallina taiteilijoille, mutta halusin alkaa tehdä omannäköisiäni kuvia, hän kertoo.

Barbiemaisen ulkomuodon saavuttaminen ei vaatinut suurta vaivannäköä, sillä vaaleahiuksinen, hoikka ja suuririntainen Barbielle muistutti jo valmiiksi esikuvaansa. Monet olivat tästä huomauttaneetkin. Rintansa Barbielle oli suurennuttanut jo vuosia aiemmin. 

– Olen ollut aina hoikka ja pienikokoinen. Olen 156 senttiä pitkä ja painan 42 kiloa. Vaatekokoni on 32–34 tai XS.

Onko barbie hyvä kauneusihanne?

Barbienukke ei vastaa kaikkien naisten kauneusihannetta, mutta Barbielle pitää tyylistään kiinni.

– Jokaisen naisen on oltava sen verran vahva, että luo itse oman tyylinsä. Naisella pitää halutessaan olla oikeus pukeutua barbieksi. Minulle on luontaista ilmaista omaa naiseuttani näin.

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä, vaan Barbielle on saanut osakseen arvostelua. Kitkeriä kommentteja on kirvonnut niin naisen ulkonäöstä kuin vähissä vaatteissa esiintymisestäkin.

– Yritän miettiä kritiikistä aina, onko siinä jotain rakentavaa. Yksityiselämäni ruotimisesta en kuitenkaan tykkää. Haluan suojella tytärtäni.

Barbiena kaksi kertaa viikossa

Barbielle laittautuu barbieksi yleensä viikonloppuisin ja joskus arki-iltaisin. Hänen 2-vuotias tyttärensä on vielä liian pieni ihmettelemään, miksi äiti on kovin erinäköinen kuin muiden äidit.

– Hän varmasti tottuu siihen, että näytän tältä.

Mies on Barbiellen harrastuksen, tai taiteen, kuten Barbielle itse sanoo, kanssa sinut.

– Hän on iloinen, että voin toteuttaa estetiikkaani.

Miten barbielta näytetään?

Esikuvansa näköisenä pysyminen onnistuu Barbiellen mukaan noudattamalla säännöllistä päivärytmiä ja syömällä järkevästi.

– Säännölliset elämäntavat ovat tärkeät. Lisäksi meditoin ja jumppaan joskus kotona.

Hän arvelee, ettei jatka harrastusta enää runsaan kymmenen vuoden kuluttua nelikymppisenä, mutta pyöristyvää suomalaisnaista hänestä tuskin tulee.

– En kyllä voisi olla ylipainoinen. Olen aktiivinen ja tiedostan ylipainoon liittyvät terveysriskit. En myöskään liho helposti, ainakaan vielä.

Barbielle ei halua enää viilata ulkonäköään barbimaisemmaksi vaan on siihen tyytyväinen. Harrastuksen alussa sattui joitakin ylilyöntejä.

– Kiristin esimerkiksi korsetin niin tiukalle, että minulle tuli tosi huono olo. Kaverini auttoi sen pois päältäni.

Olli Lindholm kertoo elämäkerrassaan, että isä katosi hänen elämästään kokonaan 80-luvun puolivälissä. – Ihan hyvä, että lähti, Olli sanoo.

Yö-muusikko Olli Lindholm, 53, kertoo vaikeasta isäsuhteestaan tuoreessa elämäkerrassaan Olli – Yhden miehen varietee (Docendo).

– Olen siitä erikoinen lapsi, että mulla on kantapäässä jännä viilto. Se kertoo, että isyystesti on tehty. Isä ei halunnut tunnustaa, että olen sen lapsi, Olli kertoo Arno Kotron kirjoittamassa kirjassa.

”Ihan hyvä, että lähti.”

Ainoana lapsena Olli eli käytännössä kahden äitinsä kanssa, sillä isä oli paljon pois kotoa töiden takia. 80-luvun puolivälissä isä katosi Ollin elämästä kokonaan.

– Ihan hyvä, että lähti, Olli toteaa kirjassa. 

Ollin mukaan hänen isänsä oli ”ihan siedettävä silloin, kun joi, muuten ei”. Hän muistelee kirjassa erästä joulua, jolloin isällä ja pojalla tuli riita.

– Muistojen äärellä saa toisaalta aina miettiä, mikä on totta ja mikä ei – mikä on jälkeenpäin lisättyä. Muisti on petollinen kapistus. Itse
muistan, että joskus murrosikäisenä tulee isän kanssa riita joulutähden asennosta tai jostain, haen kirveen ja yritän lyödä sillä isää, Olli kertoo kirjassa.

Ollin mukaan hänen äitinsä ei muista kyseistä välikohtausta.

– Mutta oikeastaanhan se on toisarvoista, oliko mukana kirves vai ei. Ilmapiiri oli joka tapauksessa tuo.

Ei tiedä, minne haudattu

Olli on aikaisemminkin puhunut vaikeasta isäsuhteestaan. Viime vuonna hän kertoi Vain elämää -ohjelmassa, ettei tiedä, minne isä on haudattu.

– Mä olin hänen ainoa läheinen, ja mulle tuli 1998 syksyllä soitto Satakunnan keskussairaalasta, että isänne on aivokuollut. Menin hänen luo, sanoin isälle, että kaikki on ok, että kyllä mä sua ymmärrän, että näin on käynyt. Sitten ne otti piuhat irti. Mä en edes tiedä, minne hänet on haudattu. Hän testamenttasi ruumiinsa ja hänet polttohaudattiin, Olli kertoi ohjelmassa.

Tuolloin Olli kertoi myös pelänneensä isäänsä aina.

– Sitä aina odotti kädet ristissä, että voi kun isä olisi kännissä, niin se olisi mukavampi. Meillä oli todella huonot välit, ja pelkäsin häntä helvetisti.

Arno Kotro, Olli Lindholm: Olli – Yhden miehen varietee on juuri ilmestynyt.

 

”Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta”, laulaja Tomi Metsäketo kirjoittaa Facebookissa.

Laulaja Tomi Metsäketo on julkaissut Facebookissa pitkän kirjoituksen, johon sisältyy myös anteeksipyyntö.

Metsäkedon kirjoitus koskee tuoreen Seiska-lehden uutista, jossa viisi naista kertoo laulajan käyttäytyneen heitä kohtaan sopimattomalla tavalla. Yksi naisista esiintyy jutussa koko nimellään, yksi etunimellään ja kolme nimettömänä. Jutussa haastateltu tarjoilija muun muassa kertoo tapauksesta, jossa hotellin tarjoilijat joutuivat huomauttamaan Metsäkedolle, ettei työntekijöihin saa koskea.

Metsäketo haluaa kertoa asiasta oman näkemyksensä Facebookissa. 

– Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan, Metsäketo puolustautuu Facebookissa.

– On ikävää, että nykyään raja varsinkin somessa levittää pahaa tietoa ihmisistä on surullisen alhainen. Ajatusmaailmat eivät vain kaikkien kanssa kohtaa ja nyt näiden kyseisten someryhmien ihmisten kanssa ei ole kohdannut. Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta, anteeksi, hän kirjoittaa.

Tekstistä ei käy selkeästi ilmi, mistä Metsäketo on pahoillaan. Hän kirjoittaa myös, että keskusteluryhmästä ja kirjoittajista on tehty rikosilmoitus.

Metsäketo nähdään parhaillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jota esitetään MTV3:lla.

Totaalinen epäonnistuminen

Naiset syyttävät Tomi Metsäketoa Seiskassa asiattomasta käytöksestä, laulaja pyytää anteeksi Facebookissa – mutta mitä?

Jos ja kun tunteen pakonomaisen tarpeen alkaa tekemään kriisiviestintää somessa, niin pitää olla valmis myös kritiikkiin eikä pönkitää omaa egoaan kertomalla tv-nauhoituksista ja rikosilmoituksilla uhkaamisesta. "Ylläpitäjän" toimesta tehtyjen kommenttien poistaminen ei auta lainkaan asiaa.
Lue kommentti