Cheek haluaa vetäytyä parrasvaloista. Kuva: Nana Simelius
Cheek haluaa vetäytyä parrasvaloista. Kuva: Nana Simelius

Myös muut suomalaisräppärit saavat suunvuoron Jare vs. Cheek -dokumentissa, jonka Yle esittää sunnuntaina.

Cheek on epäsuomalainen, kuvailee Paperi T. En ihmettelisi, jos hän olisi pyöritellyt Excel-taulukoita menestyksensä vuoksi, toteaa Paleface.

Näin suomalaiset hiphop-artistit kuvailevat Cheekiä eli Jare Tiihosta, 33, sunnuntaina Ylellä nähtävässä Jare vs. Cheek -dokumentissa.

– Parasta, mitä Cheek teki, oli tauon pitäminen, Teflon Brothersin Pyhimys sanoo ohjelmassa.

Hänen mukaansa Cheek antoi muiden kotimaisten tähtien nousta esiin ja loistaa vuoden mittaisen taukonsa aikana.

Viha-rakkaussuhde julkisuuteen

Dokumentin alussa näytetään, kuinka Cheek ja hänen tuottajansa RZY eli Antti Riihimäki tekevät Los Angelesissa Alpha Omega -levyä. Siellä Cheek saa olla rauhassa faneilta, mutta pelkkä Jarena olo alkaa välillä jopa kyllästyttää häntä.

Pyhimys (oik.) on mukana Teflon Brothers -yhtyeessä. Pyhimyksen vierellä Voli ja Heikki Kuula. Nykyään myös pokeritähti Ilari Sahamies kuuluu tefloneihin. Kuva: Aki Roukala / Sanoma-arkisto

– Samalla vihaan ja rakastan julkisuutta. Pelkkä Jarena olo kyllästytti, hän kuvailee tunteitaan.

Kun hän kerran on päättänyt, että Alpha Omega jää viimeiseksi levyksi, riittääkö pelkkä Jarena olo?

– Kun puhaltaa itse pilliin ja päättää lopettaa, Jare riittää varmasti. Painajaiseni on, että julkaisen levyjä ja ne kiinnostavat aina vain vähemmän ja vähemmän, hän kertoi Me Naisille tiistaina.

Nyt on Cheekin mukaan muiden vuoro loistaa parrasvaloissa. Hän unelmoi löytävänsä uuden tähden, josta saa olla ylpeä – ehkä tuottajana.

Cheek vahvisti tiistaina huhut siitä, että Alpha Omega -albumi jää luultavasti hänen viimeisekseen. Cheek on saavuttanut uransa aikana niin paljon, ettei mitään ole enää jäljellä. Hän uskoo, että tärkeintä on tässä vaiheessa jättää oikeanlainen perintö.

Jare vs. Cheek -dokumentti isänpäivänä 8.11. klo 19.30, TV2. Dokumentin jälkeen esitetään Cheekin keikka kesän 2015 Blockfest-festivaaleilta.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.