Sara Maria Forsbergin kieli ja äänihuulet taipuvat mitä ihmeellisempiin mongerruksiin. Kuvakaappaus: Smoukahontas Official - Youtube
Sara Maria Forsbergin kieli ja äänihuulet taipuvat mitä ihmeellisempiin mongerruksiin. Kuvakaappaus: Smoukahontas Official - Youtube

Youtube-julkkis Sara Maria Forsbergin uusi manageri vakuuttaa, ettei 19-vuotias pietarsaarelainen ole osa minkään yrityksen markkinointikampanjaa.

Suomalainen "kielinainen", pietarsaarelainen Sara, on saanut kaksi manageria. 19-vuotiasta Youtube-julkkista revitään joka suuntaan, minkä takia nuoren naisen asioita hoitavat nyt valokuvaaja Jere Hietala sekä Deep Insight -yhtyeen kitaristi ja Fullsteam levy-yhtiön toinen perustaja Johannes Ylinen.

– Johannes on itse asiassa Saran eno ja hyvä ystäväni. Fiilistelin yksi päivä hänelle Saran lahjakkuutta. Kysyin Johannekselta, miten tyttö meinaa pärjätä. Lopulta päädyimme auttamaan ja manageroimaan Saraa, sillä emme halua, että nuorta naista käytetään hyväksi. Lisäksi haluamme auttaa häntä tekemään toiminnasta ammattimaisempaa, Hietala kertoo.

Hietala uskoo, että hän ja Ylinen voivat auttaa Saraa, sillä molemmilla on mediasta ja markkinoinnista kokemusta. Hietala on kuvannut useita maailmantähtiä, kuten räppäri 50 Centiä, Kimi Räikköstä, Conan O'Briania sekä NHL- ja NBA-pelaajia. Lisäksi Hietala voitti juuri Emma-patsaan Cheekin Timantit on ikuisia -videosta, jonka hän on ohjannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nerokasta markkinointia?

Jotkut ovat epäilleet, onko Sara osa jonkin yrityksen nerokasta nettimarkkinointikampanjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ei ole. Tai jos on, niin sitten muakin on kusetettu, Hietala vakuuttaa.

Youtubessa Smoukahontas-nimeä käyttävästä Sarasta tuli viime viikolla hetkessä tunnettu, kun hänen Youtube-videotaan What Languages Sound Like katsottiin kolmen päivän aikana yli 2,3 miljoonaa kertaa. Viikossa sitä on katsottu jo yli 7 miljoonaa kertaa. Videossa Sara havainnollistaa siansaksaksi, miltä eri kielet hänestä kuulostavat.

Sunnuntaina selvisi, että Saralla ei ole ainoastaan loistava kielipää, vaan hän osaa myös laulaa. One girl, 14 Genres -video sai parissa päivässä lähes puoli miljoonaa katsojaa.

Lue myös:

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

Kaikki vonkaavat nyt suomalaista kielinaista – jopa Joseph Gordon-Levitt fanittaa

Suomalainen kielinainen Sara jatkaa maailmanvalloistustaan – tällä kertaa laulaen!

Saran managereista kertoi ensimmäisenä Nyt.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla