Sara Maria Forsbergin kieli ja äänihuulet taipuvat mitä ihmeellisempiin mongerruksiin. Kuvakaappaus: Smoukahontas Official - Youtube
Sara Maria Forsbergin kieli ja äänihuulet taipuvat mitä ihmeellisempiin mongerruksiin. Kuvakaappaus: Smoukahontas Official - Youtube

Youtube-julkkis Sara Maria Forsbergin uusi manageri vakuuttaa, ettei 19-vuotias pietarsaarelainen ole osa minkään yrityksen markkinointikampanjaa.

Suomalainen "kielinainen", pietarsaarelainen Sara, on saanut kaksi manageria. 19-vuotiasta Youtube-julkkista revitään joka suuntaan, minkä takia nuoren naisen asioita hoitavat nyt valokuvaaja Jere Hietala sekä Deep Insight -yhtyeen kitaristi ja Fullsteam levy-yhtiön toinen perustaja Johannes Ylinen.

– Johannes on itse asiassa Saran eno ja hyvä ystäväni. Fiilistelin yksi päivä hänelle Saran lahjakkuutta. Kysyin Johannekselta, miten tyttö meinaa pärjätä. Lopulta päädyimme auttamaan ja manageroimaan Saraa, sillä emme halua, että nuorta naista käytetään hyväksi. Lisäksi haluamme auttaa häntä tekemään toiminnasta ammattimaisempaa, Hietala kertoo.

Hietala uskoo, että hän ja Ylinen voivat auttaa Saraa, sillä molemmilla on mediasta ja markkinoinnista kokemusta. Hietala on kuvannut useita maailmantähtiä, kuten räppäri 50 Centiä, Kimi Räikköstä, Conan O'Briania sekä NHL- ja NBA-pelaajia. Lisäksi Hietala voitti juuri Emma-patsaan Cheekin Timantit on ikuisia -videosta, jonka hän on ohjannut.

Nerokasta markkinointia?

Jotkut ovat epäilleet, onko Sara osa jonkin yrityksen nerokasta nettimarkkinointikampanjaa.

– Ei ole. Tai jos on, niin sitten muakin on kusetettu, Hietala vakuuttaa.

Youtubessa Smoukahontas-nimeä käyttävästä Sarasta tuli viime viikolla hetkessä tunnettu, kun hänen Youtube-videotaan What Languages Sound Like katsottiin kolmen päivän aikana yli 2,3 miljoonaa kertaa. Viikossa sitä on katsottu jo yli 7 miljoonaa kertaa. Videossa Sara havainnollistaa siansaksaksi, miltä eri kielet hänestä kuulostavat.

Sunnuntaina selvisi, että Saralla ei ole ainoastaan loistava kielipää, vaan hän osaa myös laulaa. One girl, 14 Genres -video sai parissa päivässä lähes puoli miljoonaa katsojaa.

Lue myös:

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

Kaikki vonkaavat nyt suomalaista kielinaista – jopa Joseph Gordon-Levitt fanittaa

Suomalainen kielinainen Sara jatkaa maailmanvalloistustaan – tällä kertaa laulaen!

Saran managereista kertoi ensimmäisenä Nyt.fi

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.