Maaretta Tukiainen. Kuva: Panu Pälviä
Maaretta Tukiainen. Kuva: Panu Pälviä

Life coach Maaretta Tukiaisen ensimmäinen kirjoitus suositulla Huffington Post -sivustolla julkaistiin tänään.

Life coach ja kirjailija Maaretta Tukiaisen viisaudet eivät ole enää vain Suomen voimavara. Maaretan ensimmäinen blogikirjoitus suositulla yhdysvaltalaisella Huffington Post -sivustolla julkaistiin torstaina 20. maaliskuuta. Kirjoituksessa Maaretta kertoo entisestä työstään Subin kanavajohtajana, sisäisistä voimavaroista ja menestyksestä.

Maaretta kertoo päätyneensä kirjoittamaan menestystä käsittelevän Success Is Abundance Within -kirjoituksen sähköpostiteltuaan Huffington Post -sivuston perustajan Arianna Huffingtonin kanssa.

– Etsimme New.me-yrityksemme videokursseille kiinnostavia kouluttajia ja puhujia Wisdom 2.0 -seminaarista San Franciscosta. Olin ottanut Ariannaan yhteyttä ennen seminaaria, mutta emme ehtineet tavata sen aikana. Hän lähetti minulle seminaarin jälkeen sähköpostia ja halusi kuulla, miten minä määrittelen menestyksen, Maaretta selittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menestyksen määritelmästä syntyi tänään julkaistu blogikirjoitus, jolle Maaretta lupaa jatkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue Maaretan blogikirjoitus Huffington Postissa täällä.

Maaretan lisäksi myös suomalainen toimittaja Tanja Aitamurto on kirjoittanut Huffington Postiin.

Arianna Huffingtonin menestystä käsittelevä kirja Thrive ilmestyy 25. maaliskuuta.

Kuinka saada karismaa?

Maaretan kirja Egosta ­fantasmagoon – Tie karismaattiseen itseesi ilmestyi lokakuussa 2013. Kysyimme tuolloin, miten omaa karismaansa voi kasvattaa. Tällaiset ohjeet saimme.

– Kannattaa uskaltaa myöntää todelliset tunteensa ja miettiä, mikä estää astumasta esiin. Kun tietää kuka on ja kuuntelee muita, pystyy olemaan läsnä. Läsnäolon kyky on olennainen osa karismaa. Läsnäolevien ­ihmisten välille syntyy helpommin aito ja merkityksellinen yhteys ja tunne siitä, että ollaan samalla aaltopituudella.

Lue myös:

Elämäntapavalmentaja Katri Manninen: Näin tiedät tehneesi oikean ratkaisun

Sisältö jatkuu mainoksen alla