Me Naiset
|
Inka Simola
Sari "Sakke" Wallenius (vas.) ja Maria Sundfors (kesk.) ovat Mascara-yhtyeen räiskyvät tyypit, Katri Somerjoki (oik.) diplomaattisin. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Sari "Sakke" Wallenius (vas.) ja Maria Sundfors (kesk.) ovat Mascara-yhtyeen räiskyvät tyypit, Katri Somerjoki (oik.) diplomaattisin. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Mascara-yhtyeen Sakke ja Maria ottavat rajusti yhteen seuraavassa We Want More -jaksossa.

Seuraavassa We Want More -jaksossa Mascara-yhtyeen välit kiristyvät. Mascara tunnettiin 90-luvun puolivälissä Erittäin hyvä, ellei täydellinen ja Assanvessankassa-hiteistään. Bändi oli yhdessä vain muutaman vuoden, mutta nyt se tekee comebackin We Want More -ohjelmassa.

Lauantaina esitettävässä jaksossa Sari "Sakke" Wallenius ja Maria Sundfors ottavat rajusti yhteen, ja yhtyeen kolmas jäsen Katri Somerjoki seuraa temperamenttisten naisten riitoja sivusta.

Saken ja Marian välejä hiertävät 17 vuoden takaiset asiat, jolloin Maria sai potkut Mascarasta, koska toi muiden mielestä liikaa esille uskoaan. Marian mielestä asioita ei ole vieläkään selvitetty, ja Sakke ei taas ymmärrä, miksi vanhoja asioita pitäisi jatkuvasti käsitellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun lähdin mukaan tähän proggikseen, mun toivomus oli, että voitais avoimesti puhua vanhoista asioista, eikä selän takana. He (Sakke ja Katri) ovat varmaan eri mieltä siitä, mitä silloin Mascara-aikana tapahtui, Maria sanoo jaksossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Epäkohteliasta väittää, että mä olen valehtelija, jos mä en ole. Ja nyt tätä ihanaa paskaa kuvataan. Mä en suostu tähän, Sakke hermostuu Marialle.

Sakke ihmettelee myös sitä, miksi Maria haluaa riidellä kameroiden edessä julkisuudessa. Hän olisi toivonut, että Maria olisi ottanut häneen yhteyttä ennen ohjelman tekoa selvittääkseen asiat.

– Tuntuu niin omituiselta paikalta selvittää sata vuotta vanhoja asioita, joita ei muista ja joista on ihan erilaiset käsitykset. Ironista tässä on myös se, että Mascara teki aikoinaan pilaa kuuluisuudesta ja julkkisjutuista, ja nyt me itse ollaan tässä idioottiroolissa, Sakke purkaa tuntojaan.

Maria puolestaan kertoo, ettei aio antaa periksi, ennen kuin asiat on selvitetty.

Mascaran lisäksi  We Want More -ohjelmassa ovat mukana Neon2, Kwan, Miljoonasade ja Don Huonot.

We Want More TV2:ssa la 18.10. klo 19.10.

Lisää ohjelman bändeistä:

Suosio nousi Kwan-yhtyeen päähän: "Meidät lennätettiin yksityiskoneella keikalla"

Kwan-Mariko: "Olin ennen täysi mulkku"

Neon2-yhtyeen Jussi Rainio itsemurhayritykseltä: "Vaimo pelasti minut"

Neon 2 -yhtyeen rankka 90-luku: itsemurhayritys ja alkoholismi

Sisältö jatkuu mainoksen alla