Sari "Sakke" Wallenius (vas.) ja Maria Sundfors (kesk.) ovat Mascara-yhtyeen räiskyvät tyypit, Katri Somerjoki (oik.) diplomaattisin. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Sari "Sakke" Wallenius (vas.) ja Maria Sundfors (kesk.) ovat Mascara-yhtyeen räiskyvät tyypit, Katri Somerjoki (oik.) diplomaattisin. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Mascara-yhtyeen Sakke ja Maria ottavat rajusti yhteen seuraavassa We Want More -jaksossa.

Seuraavassa We Want More -jaksossa Mascara-yhtyeen välit kiristyvät. Mascara tunnettiin 90-luvun puolivälissä Erittäin hyvä, ellei täydellinen ja Assanvessankassa-hiteistään. Bändi oli yhdessä vain muutaman vuoden, mutta nyt se tekee comebackin We Want More -ohjelmassa.

Lauantaina esitettävässä jaksossa Sari "Sakke" Wallenius ja Maria Sundfors ottavat rajusti yhteen, ja yhtyeen kolmas jäsen Katri Somerjoki seuraa temperamenttisten naisten riitoja sivusta.

Saken ja Marian välejä hiertävät 17 vuoden takaiset asiat, jolloin Maria sai potkut Mascarasta, koska toi muiden mielestä liikaa esille uskoaan. Marian mielestä asioita ei ole vieläkään selvitetty, ja Sakke ei taas ymmärrä, miksi vanhoja asioita pitäisi jatkuvasti käsitellä.

– Kun lähdin mukaan tähän proggikseen, mun toivomus oli, että voitais avoimesti puhua vanhoista asioista, eikä selän takana. He (Sakke ja Katri) ovat varmaan eri mieltä siitä, mitä silloin Mascara-aikana tapahtui, Maria sanoo jaksossa.

– Epäkohteliasta väittää, että mä olen valehtelija, jos mä en ole. Ja nyt tätä ihanaa paskaa kuvataan. Mä en suostu tähän, Sakke hermostuu Marialle.

Sakke ihmettelee myös sitä, miksi Maria haluaa riidellä kameroiden edessä julkisuudessa. Hän olisi toivonut, että Maria olisi ottanut häneen yhteyttä ennen ohjelman tekoa selvittääkseen asiat.

– Tuntuu niin omituiselta paikalta selvittää sata vuotta vanhoja asioita, joita ei muista ja joista on ihan erilaiset käsitykset. Ironista tässä on myös se, että Mascara teki aikoinaan pilaa kuuluisuudesta ja julkkisjutuista, ja nyt me itse ollaan tässä idioottiroolissa, Sakke purkaa tuntojaan.

Maria puolestaan kertoo, ettei aio antaa periksi, ennen kuin asiat on selvitetty.

Mascaran lisäksi  We Want More -ohjelmassa ovat mukana Neon2, Kwan, Miljoonasade ja Don Huonot.

We Want More TV2:ssa la 18.10. klo 19.10.

Lisää ohjelman bändeistä:

Suosio nousi Kwan-yhtyeen päähän: "Meidät lennätettiin yksityiskoneella keikalla"

Kwan-Mariko: "Olin ennen täysi mulkku"

Neon2-yhtyeen Jussi Rainio itsemurhayritykseltä: "Vaimo pelasti minut"

Neon 2 -yhtyeen rankka 90-luku: itsemurhayritys ja alkoholismi

Olli Lindholm kertoo elämäkerrassaan, että isä katosi hänen elämästään kokonaan 80-luvun puolivälissä. – Ihan hyvä, että lähti, Olli sanoo.

Yö-muusikko Olli Lindholm, 53, kertoo vaikeasta isäsuhteestaan tuoreessa elämäkerrassaan Olli – Yhden miehen varietee (Docendo).

– Olen siitä erikoinen lapsi, että mulla on kantapäässä jännä viilto. Se kertoo, että isyystesti on tehty. Isä ei halunnut tunnustaa, että olen sen lapsi, Olli kertoo Arno Kotron kirjoittamassa kirjassa.

”Ihan hyvä, että lähti.”

Ainoana lapsena Olli eli käytännössä kahden äitinsä kanssa, sillä isä oli paljon pois kotoa töiden takia. 80-luvun puolivälissä isä katosi Ollin elämästä kokonaan.

– Ihan hyvä, että lähti, Olli toteaa kirjassa. 

Ollin mukaan hänen isänsä oli ”ihan siedettävä silloin, kun joi, muuten ei”. Hän muistelee kirjassa erästä joulua, jolloin isällä ja pojalla tuli riita.

– Muistojen äärellä saa toisaalta aina miettiä, mikä on totta ja mikä ei – mikä on jälkeenpäin lisättyä. Muisti on petollinen kapistus. Itse
muistan, että joskus murrosikäisenä tulee isän kanssa riita joulutähden asennosta tai jostain, haen kirveen ja yritän lyödä sillä isää, Olli kertoo kirjassa.

Ollin mukaan hänen äitinsä ei muista kyseistä välikohtausta.

– Mutta oikeastaanhan se on toisarvoista, oliko mukana kirves vai ei. Ilmapiiri oli joka tapauksessa tuo.

Ei tiedä, minne haudattu

Olli on aikaisemminkin puhunut vaikeasta isäsuhteestaan. Viime vuonna hän kertoi Vain elämää -ohjelmassa, ettei tiedä, minne isä on haudattu.

– Mä olin hänen ainoa läheinen, ja mulle tuli 1998 syksyllä soitto Satakunnan keskussairaalasta, että isänne on aivokuollut. Menin hänen luo, sanoin isälle, että kaikki on ok, että kyllä mä sua ymmärrän, että näin on käynyt. Sitten ne otti piuhat irti. Mä en edes tiedä, minne hänet on haudattu. Hän testamenttasi ruumiinsa ja hänet polttohaudattiin, Olli kertoi ohjelmassa.

Tuolloin Olli kertoi myös pelänneensä isäänsä aina.

– Sitä aina odotti kädet ristissä, että voi kun isä olisi kännissä, niin se olisi mukavampi. Meillä oli todella huonot välit, ja pelkäsin häntä helvetisti.

Arno Kotro, Olli Lindholm: Olli – Yhden miehen varietee on juuri ilmestynyt.

 

”Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta”, laulaja Tomi Metsäketo kirjoittaa Facebookissa.

Laulaja Tomi Metsäketo on julkaissut Facebookissa pitkän kirjoituksen, johon sisältyy myös anteeksipyyntö.

Metsäkedon kirjoitus koskee tuoreen Seiska-lehden uutista, jossa viisi naista kertoo laulajan käyttäytyneen heitä kohtaan sopimattomalla tavalla. Yksi naisista esiintyy jutussa koko nimellään, yksi etunimellään ja kolme nimettömänä. Jutussa haastateltu tarjoilija muun muassa kertoo tapauksesta, jossa hotellin tarjoilijat joutuivat huomauttamaan Metsäkedolle, ettei työntekijöihin saa koskea.

Metsäketo haluaa kertoa asiasta oman näkemyksensä Facebookissa. 

– Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan, Metsäketo puolustautuu Facebookissa.

– On ikävää, että nykyään raja varsinkin somessa levittää pahaa tietoa ihmisistä on surullisen alhainen. Ajatusmaailmat eivät vain kaikkien kanssa kohtaa ja nyt näiden kyseisten someryhmien ihmisten kanssa ei ole kohdannut. Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta, anteeksi, hän kirjoittaa.

Tekstistä ei käy selkeästi ilmi, mistä Metsäketo on pahoillaan. Hän kirjoittaa myös, että keskusteluryhmästä ja kirjoittajista on tehty rikosilmoitus.

Metsäketo nähdään parhaillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jota esitetään MTV3:lla.

Totaalinen epäonnistuminen

Naiset syyttävät Tomi Metsäketoa Seiskassa asiattomasta käytöksestä, laulaja pyytää anteeksi Facebookissa – mutta mitä?

Jos ja kun tunteen pakonomaisen tarpeen alkaa tekemään kriisiviestintää somessa, niin pitää olla valmis myös kritiikkiin eikä pönkitää omaa egoaan kertomalla tv-nauhoituksista ja rikosilmoituksilla uhkaamisesta. "Ylläpitäjän" toimesta tehtyjen kommenttien poistaminen ei auta lainkaan asiaa.
Lue kommentti