Jennifer Lawrencen ja Chris Martinin välillä kipinöi. Kuva: Reuters
Jennifer Lawrencen ja Chris Martinin välillä kipinöi. Kuva: Reuters

Jennifer Lawrencen ja Chris Martinin suhdehuhut saivat vahvistuksen, kun kaksikko söpöili ravintolassa.

Sitkeät huhut ovat pyörineet näyttelijä Jennifer Lawrencen, 24, ja Coldplay-yhtyeen keulakuvan Chris Martinin, 37, ympärillä koko kesän ajan.

Jennifer erosi edellisestä poikaystävästään, näyttelijä Nicholas Houltista, 24, kesäkuussa. Chrisin pitkä liitto näyttelijä Gwyneth Paltrow'n, 41, kanssa puolestaan päättyi viime maaliskuussa.

Jenniferin ja Chrisin läheisistä väleistä on kuiskittu koko kesän ajan, mutta nyt huhuille on taidettu saada vahvistus: pari on bongattu romanttisilta treffeiltä.

Maanantaina kaksikko illallisti Beverly Hillsissä sijaitsevassa trendikkäässä La Dolce Vita -ravintolassa.

– He näyttivät supersöpöiltä yhdessä, sanoo paikalla ollut henkilö People-lehdessä.

– He nauroivat paljon ja Jennifer oli oma hassu itsensä.

Huhujen mukaan Chrisiä viehättääkin Jenniferissä erityisesti se, että tämä on totaalisen erilainen kuin Chrisin exä, kurinalaisista elämäntavoistaan tunnettu Gwyneth.

Jennifer tunnetaan elämäniloisena hassuttelijana, joka ei ota itseään liian vakavasti vaan uskaltaa suhtautua asioihin rennosti ja pitää hauskaa.

Lue myös:

Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow'n vastakohta – siksikö Chris Martin hullaantui?

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Fatbardhe Hetemaj on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton. – Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti.

Fatbardhe Hetemaj, 32, odottaa viikonlopun Maailma kylässä -festivaalia, jolloin hänen perheestään kertova Kotimaa Kosovo-Suomi –dokumentti saa ensi-iltansa.

Dokumenttia tehtiin puolitoista vuotta ja se nosti naiselle pintaan monia muistoja. Hetemaj´n neljän sisaruksen vanhemmat saapuivat Kosovosta Suomeen vuonna 1992, jolloin Fatbardhe oli 7-vuotias.

– Ehkä arkielämässä oli pelon jälkeen vaikeinta tasapainoilla kahden kulttuurin välillä. Meidän kulttuurissa olin tottunut koskettamaan ihmisiä. Täällä on tietty etäisyys.

”Ala-asteella ihmettelin, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin.”

– Ala-asteella ihmettelin myös, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin ja sitten minulle suututtiin, kun olin luvannut niin monelle. En ymmärtänyt yhtään, että pitäisi olla vain yhden kanssa kerralla, vaan otin kaikki siipieni suojaan. Olen aina ollut tällainen paljon puhuva, Fatbardhe kertoi eilen Mummotunnelin kesän VIP-avajaisissa.

Hetemaj'n sisarusnelikko on kuuluisa saavutuksistaan. Molemmat veljet pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Perparim Italiassa ja Mehmet Seinäjoella. Fatbardhe on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton.

– Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti. Olemme yhä tosi läheisiä.

Fatbardhe viettää itse sinkkukesää.

– Kaikki väittävät, että minulla on kumppanin suhteen kovat kriteerit. Minun pitää tuntea, että kyseessä on minun ihminen ja toki kumppanin pitää miellyttää myös silmää. 

– Haluan kuitenkin painottaa, että elämäni on hyvää näinkin. Olen huomannut, että lapsettomia suojellaan, eikä heiltä kysellä henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta sinkuilta udellaan tosi henkilökohtaisesti, että miksi miestä ei ole löytynyt. Se ärsyttää joskus.

Kotimaa Kosovo-Suomi, TV1 ma 28.5

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.