Stevie Wonderilla on melkoinen lapsikatras. Kuva: Shutterstock
Stevie Wonderilla on melkoinen lapsikatras. Kuva: Shutterstock

Muusikolla on nyt yhdeksän lasta viiden eri naisen kanssa.

Muusikko Stevie Wonderista, 64, on tullut isä yhdeksännen kerran. Muusikon edustaja vahvisti Us Weeklylle, että Nia-nimen saanut tyttövauva syntyi hiljattain.

Nia-tyttö on toinen yhteinen lapsi Stevielle ja tämän tyttöystävälle Tomeeka Robyn Bracylle, 40. Parin esikoinen syntyi viime vuonna.

Lisäksi Steviellä on entuudestaan seitsemän lasta aikaisemmista suhteistaan. Hän on tehnyt lapset viiden eri naisen kanssa. Kuopuksella ja esikoisella on ikäeroa 39 vuotta.

– Se on Stevien tie onnellisuuteen. En tiedä, oliko hän suunnittelut ikinä tekevänsä näin montaa lasta, mutta ei hän ainakaan onnettomalta vaikuta. Eikä lapsien elättäminen jää ainakaan rahasta kiinni, muusikon lähipiiristä kerrottiin aikaisemmin The New York Postille.

Marraskuussa Stevien ja Tomeekan uutisoitiin odottavan kolmosia. Stevie kertoi vasta viikkoja myöhemmin, että uutinen ei ollut totta.

Stevie Kailand-poikansa kanssa syyskuussa 2014. Kuvat: Gettyimages
Stevie on ollut kahdesti naimisissa. Kuvassa muusikko on ex-vaimonsa Kai Millan sekä heidän Kailand-poikansaja  Mandla-tyttärensä kanssa vuonna 2006.

Lue myös:

Näillä julkkiksilla on kaksossisar

Miten 57-vuotiaana isäksi tullut Sedu Koskinen suoriutuu vaipanvaihdosta – katso video