Martina Aitolehti kertoi marraskuussa, että hän ja Stefan Therman palasivat yhteen. Kuva: Jouni Harala
Martina Aitolehti kertoi marraskuussa, että hän ja Stefan Therman palasivat yhteen. Kuva: Jouni Harala

Martina Aitolehden mies Stefan Therman on vältellyt julkisuutta parin koko suhteen ajan. Nyt Martina on julkaissut muutaman hempeän yhteiskuvan.

Martina Aitolehti, 32, julkaisi vuodenvaihteessa ensimmäiset yhteiskuvat kiinteistönvälittäjämiehensä Stefan Thermanin, 27, kanssa. Stefan on vältellyt julkisuutta koko parin suhteen ajan, eikä hänestä ole nähty muita kuin paparazzi-kuvia.

Martina ja Stefan ovat päättäneet pitää myös 2-vuotiaan Isabella-tyttärensä poissa julkisuudesta, vaikka Martinan ja Esko Eerikäisen Victoria-tytär on ollut julkisuudessa vauvasta asti.

– Neljä vuotta kielen näyttämistä täynnä #2015 #UusiVuosiUudetKujeet, Martina kirjoitti kuvatekstiin.

 

Neljä vuotta kielen näyttämistä täynnä #2015 #UusiVuosiUudetKujeet

A photo posted by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Martina ja Stefan ovat olleet yhdessä vuodesta 2011. Elokuussa pari päätti erota, ja Martina kirjoitti blogissaan Stefanin pettämisen vaikuttaneen päätökseen. Marraskuussa Martina kertoi parin palanneen yhteen.

 

Mun karvanaama #LoveYou

Kuva, jonka Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) julkaisi

Martina ja Steran lomailivat joulun aikoihin Sierra Nevadassa Martinan Instagram-kuvien mukaan.

Lue myös:

Martina Aitolehti Seiskalle: ”Tiedän isästäni vain nimen”

Martina Aitolehti ja Stefan Therman palasivat yhteen

Pikkusiskonsa menettänyt Martina Aitolehti: ”Hän valitsi väärän tien”

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.