Martina haluaa aloittaa nyt puhtaalta pöydältä. Kuva: Jouni Harala
Martina haluaa aloittaa nyt puhtaalta pöydältä. Kuva: Jouni Harala

Martina Aitolehti kertoo blogissaan suhteen kiinteistönvälittäjä Stefan Thermaniin päättyneen toiseen syrjähyppyyn.

Martina Aitolehti, 32, puhui ensimmäistä kertaa siskonsa kuolemasta torstaina 21. elokuuta ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä. Samana päivänä Seitsemän päivää -lehti kertoi Martinana eronneen avopuolisostaan, kiinteistönvälittäjä Stefan Thermanista.

– Tämän kaiken myllerryksen jälkeen voin aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä. Mulla on yllättävän rauhallinen olo, Martina kertoi Me Naisille erouutisen jälkeen.

Lauantaina hän kirjoitti erosta blogissaan.

"Parisuhde, jossa olen elänyt, on ollut hyvin riitaisa, ja olenkin elänyt aika lailla yksin viimeisen vuoden. Ero on ollut mielessä usein, mutta lapsen takia tämäkin ajatus on kaikonnut mielestä hyvin nopeasti", Martina kirjoittaa.

"Eletään huhtikuuta. Menemme perheen kanssa erään pihviravintolan 1-vuotissynttärijuhliin. Jatkan iltaa yhdelle ystävieni kanssa ja muutaman tunnin sisään lähden itkien kotiin. Päässä tieto siitä, että minua on petetty. Mun maailma musertui..."

Martina kertoo pariskunnan pääseen ensimmäisellä kerralla pettämisestä yli ja selvittäneen välinsä. Kun Martina oli kesällä ystävänsä kanssa lomamatkalla Ibizalla, kuvioihin oli kuitenkin tullut uudestaan toinen nainen. 

"Lentokentällä tajuan, että kaikki ei ole normaalisti. Eroan miehestäni ja joudun toteamaan, että nyt mulla ei ole voimia enää mihinkään", hän kertoo.

Seiskan mukaan eroon liittyy ex-missi Satu Tuomisto

Martinalla ja Stefanilla pian kaksivuotias Isabella-tytär. Martinalla on myös nelivuotias Victoria-tytär aiemmasta avioliitostaan Hunks-tanssija Esko Eerikäiseen.

Lue koko kirjoitus Martinan blogista.

Lue myös:

Martina Aitolehti erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista: "Olen helpottunut"

Pikkusiskonsa menettänyt Martina Aitolehti: "Hän valitsi väärän tien"

Martina Aitolehti on googlatuimpia julkkiksia: "Ihmiset janoavat tietoa miehestäni"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.