Me Naiset
|
Jenni Junkala
Martina haluaa aloittaa nyt puhtaalta pöydältä. Kuva: Jouni Harala
Martina haluaa aloittaa nyt puhtaalta pöydältä. Kuva: Jouni Harala

Martina Aitolehti kertoo blogissaan suhteen kiinteistönvälittäjä Stefan Thermaniin päättyneen toiseen syrjähyppyyn.

Martina Aitolehti, 32, puhui ensimmäistä kertaa siskonsa kuolemasta torstaina 21. elokuuta ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä. Samana päivänä Seitsemän päivää -lehti kertoi Martinana eronneen avopuolisostaan, kiinteistönvälittäjä Stefan Thermanista.

– Tämän kaiken myllerryksen jälkeen voin aloittaa uuden elämän puhtaalta pöydältä. Mulla on yllättävän rauhallinen olo, Martina kertoi Me Naisille erouutisen jälkeen.

Lauantaina hän kirjoitti erosta blogissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Parisuhde, jossa olen elänyt, on ollut hyvin riitaisa, ja olenkin elänyt aika lailla yksin viimeisen vuoden. Ero on ollut mielessä usein, mutta lapsen takia tämäkin ajatus on kaikonnut mielestä hyvin nopeasti", Martina kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Eletään huhtikuuta. Menemme perheen kanssa erään pihviravintolan 1-vuotissynttärijuhliin. Jatkan iltaa yhdelle ystävieni kanssa ja muutaman tunnin sisään lähden itkien kotiin. Päässä tieto siitä, että minua on petetty. Mun maailma musertui..."

Martina kertoo pariskunnan pääseen ensimmäisellä kerralla pettämisestä yli ja selvittäneen välinsä. Kun Martina oli kesällä ystävänsä kanssa lomamatkalla Ibizalla, kuvioihin oli kuitenkin tullut uudestaan toinen nainen. 

"Lentokentällä tajuan, että kaikki ei ole normaalisti. Eroan miehestäni ja joudun toteamaan, että nyt mulla ei ole voimia enää mihinkään", hän kertoo.

Seiskan mukaan eroon liittyy ex-missi Satu Tuomisto

Martinalla ja Stefanilla pian kaksivuotias Isabella-tytär. Martinalla on myös nelivuotias Victoria-tytär aiemmasta avioliitostaan Hunks-tanssija Esko Eerikäiseen.

Lue koko kirjoitus Martinan blogista.

Lue myös:

Martina Aitolehti erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista: "Olen helpottunut"

Pikkusiskonsa menettänyt Martina Aitolehti: "Hän valitsi väärän tien"

Martina Aitolehti on googlatuimpia julkkiksia: "Ihmiset janoavat tietoa miehestäni"

Sisältö jatkuu mainoksen alla