Me Naiset
|
Rosanna Marila
– Olen otettu, että minut pyydettiin Emma Gaalan juontajaksi, stand up -koomikko Niko Kivelä kiittelee. Kuva Kaisu Jouppi
– Olen otettu, että minut pyydettiin Emma Gaalan juontajaksi, stand up -koomikko Niko Kivelä kiittelee. Kuva Kaisu Jouppi

Kun rokkarit hörppivät vihreää teetä, Emma Gaalan juontava stand up -koomikko Niko Kivelä juhlii aamuun asti.

Emma Gaalan tänä iltana juontava stand up -koomikko Niko Kivelä on keikkojensa jälkeen tuttu näky yöelämässä. Hän paljastaa, että koomikot ovat bailutavoiltaan jopa pahempia kuin muusikot, jotka tänään kokoontuvat Emma Gaalassa yhteen.

– Me koomikot olemme tainneet viedä muusikoilta sijaa bilemaailmasta, sillä juhlimme kovempaa kuin rokkarit. Olimme juuri viettämässä iltaa koomikkojen ja muusikkojen kesken. Rokkarit joivat vihreää teetä, kun me koomikot ryyppäsimme ja bailasimme aamuun asti, Niko nauraa.

Gaalajuonnoissa Niko aikoo keskittyä hauskojen tarinoiden kertomiseen, eikä hän suunnittele lyttäävänsä muusikoita kuten jotkut ulkomaiset kollegansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En aio mennä lavalle vittuilemaan Ismo Alangolle tai Vesa-Matti Loirille siihen tyyliin, mitä brittikoomikko Ricky Gervais teki staroille Grammyja juontaessaan. Juttelen mieluummin aiheista, jotka tulevat sydämestäni. Se on helpompaa sekä minulle että katsojille, sillä minun ei tarvitse yrittää olla jotain muuta kuin olen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parhaillaan Niko myös keikkailee ympäri Suomea stand up -soolokiertueensa Toinen minä! kanssa.

Emma Gaala YLE TV2:llä perjantaina 7.3. klo 21. Katso kaikki ehdokkaat täältä. Gaalan odotetuin kansainvälinen stara on 30 Seconds to Mars -yhtyeen keulakuva ja Oscar-voittaja Jared Leto.

Lue myös:

Jared Leto tulee Suomeen – bongaa hänet näistä paikoista

Sisältö jatkuu mainoksen alla