Tähdet, tähdet -viihdeohjelman uudet artistit. Kuva: MTV
Tähdet, tähdet -viihdeohjelman uudet artistit. Kuva: MTV

Juontaja Mikko Leppilampi paljasti tiistaina syksyn Tähdet, tähdet -ohjelman uudet artistit. Tässä he ovat:

1. Mikko Alatalo

Tunnetaan: Kansanedustaja, Känkkäränkkä, siniset silmälasit.

Konkari Mikko Alatalon kädestä on lähtenyt yli 600 kappaletta, joista moni kuuluu popin ja iskelmän klassikoihin. Alatalon tyylikirjo on laaja, sillä menestystä on saatu aina rokista känkkäränkkään, ja palkintohyllystä löytyy peräti neljä Syksyn Sävel -kilpailun voittoa.

Vahvuudet: Suvereeni ja rempseä konkari ei jännitä tai ujostele mitään, häneltä nähdään varmasti heittäytymistä. Tähdet, tähdet -ohjelman tilaisuudessa Alatalo paljasti, että häntä jännittää eniten räp-jakso.

2. Evelina

Tunnetaan: Naista on kuultu Robinin, Asteen kuin Jaren ja Ville-Gallen kappaleissa.

Laulajalupaus Evelina solmi levytyssopimuksen vasta viime vuoden lopulla, mutta jo nyt hän on supersuosittu. YleX ja Rumba valitsivat Evelinan Tulevaisuuden tusina -listalle, johon valikoituivat potentiaalisimmat tulevaisuuden tähdet.

Laulajan Honey-sinkkua on katseltu pelkästään YouTubessa jo lähes neljä miljoonaa kertaa, Spotifyssä toistoja on kahdeksan miljoonaa.

Vahvuudet: Evelina on tuore ja kiinnostava kasvo, jolla on vahva läsnäolo lavalla. Hän paljastaa, että tuleva koitos jännittää paljon. Mukaan ohjelmaan laulaja lähtee kaikki panokset peliin -meiningillä.

3. Arttu Wiskari

Tunnetaan: Mökkitie.

Arttu Wiskarilla on taskussaan kultalevy, platinalevy, radioiden soitetuin kappale, Emma-ehdokkuuksia ja Iskelmä-gaalan voitto.

Mielipiteet jakaneella Kahvimaitoa-kappaleella on Spotifyssä jo yli kaksi miljoonaa soittokertaa.

Vahvuudet: Takuuvarma heittäytyjä, joka tuo lavalle myös leppoisaa huumoria.

4. Johanna Försti

Tunnetaan: Funk- ja soultaitaja Johanna Försti on katsojille tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterista. Laulanut muun muassa Sami Saaren kanssa.

Vahvuudet: Laulamisen lisäksi soittaa viulua, pianoa, kitaraa, bassoa ja banjoa, joten heittäytyminen eri genreihin sujuu varmasti helposti.

5. Antti Ketonen

Tunnetaan: Laulaja Antti Ketonen on tullut tunnetuksi Neljänsuora-yhtyeen laulajana.

Tuntuu, että mitä tahansa Neljänsuora tekee, se nousee Suomen virallisen listan top-10 joukkoon ilmestymisviikollaan. Muun muassa Teetä ja paahtoleipää -levy myi viime syksynä kultaa.

Vahvuudet: Upea ääni. Hurmaa varmasti kotisohvilla istujat vilkkuvilla silmillään.

Lue Me Naisten juttu Neljänsuoran Antti Ketonen: ”Sängyssä miehen pitää viedä”

6. Eini

Tunnetaan: Vuoden 1978 hitti Yes Sir, alkaa polttaa.

Eini elää parhaillaan vahvaa uutta tulemista. Paikka tämän vuoden Uuden musiikin kilpailun finaalissa ja Draamaa-kappale toivat artistin uudelleen suuren yleisön tietoisuuteen. Laulaja sai vuonna 2002 ensimmäisen kultalevynsä kokoelmastaan Hitit.  Vuonna 2005 Eini oli Iskelmä Finlandia -ehdokkaana.

Vahvuudet: Taitava esiintyjä, joka on lavalla kuin kotonaan. 

7. Benjamin Peltonen

Tunnetaan: Some. 19-vuotias Benjamin Peltonen on nuoren sukupolven tähti ja Suomen suosituimpia henkilöitä sosiaalisessa mediassa. Nuoren miehen vetovoimasta kertovat 330 000 seuraajaa Instagramissa.

Benjaminilla on suuri vienti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Takana on jo seitsemän Espanjan-kiertuetta, ja keikkojen koko on yltänyt jo stadionille asti. Tähden uusin levy on jättimenestys Espanjassa, jossa se nousi levylistalla kolmanneksi.

Vahvuudet: Aina joka vuosi vanhempi sukupolvi ihastuu johonkin nuoreen artistiin, jonka symppis olemus nyt vain hurmaa kaikki. Vain elämässä tyttärien, äitien ja mummojen suosikiksi nousi aikoinaan Jonne Aaron, viime vuoden Tähdet tähdet -ohjelmassa Olli Herman. Ehkä tänä vuonna on Benjamin Peltosen vuoro.

– Kaikkeni teen, että pärjään. Onneksi mulla on some hallussa niin ehkä jengi äänestää mua, Benjamin itse pohti tiedotustilaisuudessa.

8. Essi Luttinen

Tunnetaan: Mezzosopraano Essi Luttinen on suomen eturivin oopperalaulajia, jolle on karttunut menestystä myös laulukilpailuista.

Luttisen palkintokaapista löytyy niin Karita Mattila -kilpailun kuin Merikanto-laulukilpailun voitto.

Vahvuudet: Kisan ooppera-taitaja: vaikuttaa Ooppera Skaala -ryhmässä, jonka oopperaa ja elektronista tanssimusiikkia yhdistelevä Heart of Light -biisi sijoittui vuoden 2015 Uuden musiikin kilpailussa kolmanneksi.

9. Pete Parkkonen

Tunnetaan: Idols ja ihana tukka.

Pihtiputaan hymypoika Pete Parkkonen ponnahti julkisuuteen Idolsin neljänneltä tuotantokaudelta. Sen jälkeen hän on julkaissut kolme levyä.

Vahvuudet: Pete on muille kova haastaja, sillä hän on äärimmäisen monitaitoinen. Hän laulaa sekä suomeksi että englanniksi ja monella eri genrellä. Mies on vaikuttanut myös usean rap-laulajan feattaajana, muun muassa JVG:n ja Cheekin kappaleissa. Myös tanssi sujuu: Pete voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vuonna 2014.

– Odotan ja jännitän, mitä biisejä minulle valitaaan esitettäväksi, olen intoa täynnä. Ooppera jännittää positiivisessa mielessä eniten, kun ei yhtään tiedä tekniikkaa. Mutta meillä on mahtavat opettajat, laulaja pohti tunnelmiaan tulevasta koitosesta.

Lue Peten tuore haastattelu: Vuosi sitten isäksi tullut Pete Parkkonen: ”Iskuyrityksille pitää vain sanoa kiitos ei”

Tässä ovat kaikki Tähdet, tähdet -ohjelman uudet artistit. Kuva: MTV
Tässä ovat kaikki Tähdet, tähdet -ohjelman uudet artistit. Kuva: MTV

Ohjelman juontajana jatkaa Mikko Leppilampi, joka totesi julkistamistilaisuudessa, että ohjelmasta on tullut hänelle itselleen merkityksellinen. Vakiotuomareina jatkavat Maria Veitola ja Juhani Merimaa.

Viime vuoden kilpailun voitti oopperalaulaja Waltteri Torikka. Ensimmäisen kauden voittaja oli Jari Sillanpää.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Tarja Smura on joutunut kohtaamaan seksuaalista häirintää läpi elämänsä. ”Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön!”

Tarja Smura, 47, on yksi kahdeksasta entisestä Miss Suomesta, joka on mukana missien elämästä kertovassa Kaunis elämä -ohjelmassa.

Tarjan lisäksi ohjelmassa nähdään Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Lola Odusoga, Pia Lamberg, Lotta Näkyvä ja Karita Tykkä. Moni heistä nosti esille Me too -kampanjan hengessä seksuaalista häirintää, jota Tarja kohtasi ensimmäistä kertaa jo ala-asteella.

– Muutin ala-asteella paikkakuntaa ja jotenkin vaistosin, että yksi miesopettaja oli turhan kiinnostunut minusta. Ylä-asteella muutamat opettajat tulivat liian lähelle, koskettivat ohimennen. Omalla tavalla se ehkä huvitti, että mitä tuo ihminen oikein yrittää.

”Pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat.”

Tarjan oma tytär on nyt parikymppinen ja huoli asiasta nousi eri tavalla pintaan oman lapsen myötä. Missivuotena hän pelkäsi jäädä erään vaatetoimittajan kanssa samaan tilaan, koska tämä kävi iholle.

– Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön! En ole herkkähipiäinen, mutta kyllä nyt viimeistään naisten on aika pitää puoliaan. Jokaisella meistä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen.

Rankan eron jälkeen löytyi onni

Tarjan päivänä muistellaan tämän missivuotta, jolloin hänellä oli lyhyt romanssi elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa. Tarja sijoittui Miss Universum -kilpailuissa kymmenen parhaan joukkoon.

– Suhteeni Rennyn kanssa nostetaan aina esille, vaikka suhteutettuna elämänkaareeni se on aika pieni, joskin hurja episodi. En ole itse jäänyt kuitenkaan junnaamaan siihen, nuoret ihmiset vain rakastuivat, ei siinä sen kummempaa. Elämässäni on tapahtunut paljon muutakin.

Tarja opiskeli sosionomiksi ja avioitui vuonna 1997. Liitosta syntyi kolme lasta, joista vanhin on 20-vuotias tytär ja nuorin 6-vuotias poika. Pari erosi vuonna 2012, kun mies ilmoitti haluavansa erota pitkän liiton jälkeen. Tarja kuvailee eroa rankaksi.

”Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.”

Pian elämään astui hänen nykyinen puoliso Markus 6-vuotiaan poikansa. Markuksen vaimo oli menehtynyt pojan ollessa 4-vuotias.

– Kyllä hän on nyt minun lapseni ihan täysin. En tiedä, mistä sain silloin sen voiman, mutta näin heti, mitä lapsi tarvitsee. Hän oli menettänyt äitinsä, eikä hänelle oltu koskaan raskittu sen takia asettaa rajoja.

– Ehkä lapset olivat myös minulle kannatteleva tekijä eron jälkeen. Keskitin energian siihen, että he selviävät siitä.

Markus ja moni läheinen usuttivat, että poika sanoisi Tarjaa äidiksi.

– Olen tehnyt niin paljon töitä erityislasten kanssa, että tiesin, ettei se ole järkevää. Sanoin miehelleni, että Samuel sanoo minua äidiksi sitten, kun hänestä aidosti tuntuu siltä. Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.

– Viimeiset vuodet hän on kutsunut minua äidiksi ja hän on minun lapseni siinä missä muutkin. Hän on äärimmäisen lojaali minua kohtaan. Meidän ei tarvitse kuin vilkaista toisiamme, kun tiedämme, mitä toinen tarkoittaa. Olen ollut hänen elämässä nyt pidempään kuin hänen oma äitinsä.

Kim Kardashian sai kolmannen lapsen, mutta kuka sen synnytti? Ei ehkä kuitenkaan Kylie.

Kardashian-Jennerin tosi-tv-perheen elämässä on riittänyt viime kuukausina säpinää. Vauva-aiheista säpinää.

Millon jonkun on huhuttu olevan raskaana, toinen on kertonut olevansa raskaana ja heti perään kolmas raskausvatsa on alkanut näkyä.

Etkö pysy kärryillä? Lue seuraavat kohdat, niin Kardashian-aiheiset kahvipöytäkeskustelut sujuvat kuin vettä vaan.

 1. Kim Kardashian West, 37, ja räppäri-muotisuunnittelijasiippa Kanye West saivat maanantaina kolmannen lapsen. Parilla on ennestään kaksi lasta, 2-vuotias poika Saint ja 4-vuotias tytär North. Tulokas on tyttö. Kim tiedotti lapsen syntymästä Twitterissä ja kotisivuillaan.

   

 2. Lapsen synnytti sijaissynnyttäjä. Kim on kertonut kärsineensä aiemmissa raskauksissaan pre-eklampsiasta eli raskaudenaikaisesta verenpaineen noususta, joka ennen tunnettiin myös raskausmyrkytyksenä. Lisäksi häntä vaivasi istukan poikkeava kiinnittyminen eli placenta accreta. Kolmannen raskauden riskien vuoksi pariskunta päätyi käyttämään sijaissynnyttäjää.
 3. Kimin ja Kanyen (eli Kimyen) käyttämän sijaissynnyttäjän henkilöllisyys on toistaiseksi pidetty salassa. Villeimmissä teorioissa on päätelty, että Kimin sijaissynnyttäjä olisi 20-vuotias siskopuoli ja meikkimoguli Kylie Jenner, jonka huhutaan olevan raskaana.
 4. Kylie ei ole vahvistanut raskauttaan ja on pitänyt vatsansa huolella piilossa sosiaalisessa mediassa. Kokovartalokuvien sijaan hän on julkaissut kasvokuvia sekä otoksia menneiltä vuosilta. Hänet on kuitenkin salakuvattu väljissä vaatteissa sen näköisenä, että hän saattaa hyvinkin odottaa lasta.
   

  so... the Holiday Collection launches today 🤩

  Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

   

 5. Viime viikon lopulla huhuttiin, että Kylien synnytys olisi alkanut ja hän olisi sairaalassa. TMZ-sivusto kiirehti kuitenkin kertomaan, että huhuilla ei ole perää – vielä. Sivuston mukaan Kylien laskettu aika on maaliskuussa.
 6. Kylie Jennerin mahdollisen lapsen isä on oletettavasti räppäripoikaystävä Travis Scott, 25. Kylie erosi edellisestä räppäripoikaystävästään Tygasta keväällä 2017 eli mitään varsinaista aikailua nuoret eivät ole harrastaneet.
 7. Kylie on myös kertonut haluavansa lapsia nuorena. ”Minusta tuntuu, että 30 on liian myöhään”, hän totesi Keeping Up With The Kardashian -realityn jaksossa vuonna 2016.
 8. Kolmaskin Kardashian saa lapsen! Joulukuussa myös Khloé Kardashian, 33, vahvisti odottavansa lasta. Hänen raskautensa on edennyt jo kuudennelle kuukaudelle.
   

  ❥ Officially 6 months ❥

  Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

   

 9. Khloén raskauteenkin liittyy pientä draamaa, sillä hän ja ex-puoliso Lamar Odom yrittivät saada lasta yhdessä ollessaan, mutta se ei onnistunut. Syntyvä lapsi on ensimmäinen Khloélle. Koripalloilijapuoliso Tristan Thompsonilla on edellisestä suhteestaan vuoden ikäinen poika.
 10. Muita Kardashian-Jennereiden synnytysikäisiä sisaruksia ovat mallina tunnettu Kendall Jenner, 22, jonka ei toistaiseksi tiedetä tai ole huhuttu odottavan lasta. Siskoksista vanhimmalla, Kourtney Kardashianilla, 38, on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa.

Siis täh? Jos mietit vieläkin, että ketkä Kardashianit ja kuka on kukin, tsekkaa tämä Refinery29-sivuston tekemä ansiokas sukupuu.