Mila Kunis ja Ashton Kutcher kihlautuivat helmikuussa 2014. Nyt paria riepovat uskottomuushuhut. Kuvat: Reuters
Mila Kunis ja Ashton Kutcher kihlautuivat helmikuussa 2014. Nyt paria riepovat uskottomuushuhut. Kuvat: Reuters

Tuore isä keksi tilaa säästävän keinon säilöä muistoja lapselleen.

Näyttelijä Ashton Kutcher, 36, piipahti Conan O'Brienin talk show'ssa puhumassa tuoreesta isyydestään. Ashton ja hänen näyttelijäavopuolisonsa Mila Kunis saivat ensimmäisen lapsensa Wyatt Isabellen lokakuun alussa.

– Olemme etuoikeutettuja siinä, että meillä on aikaa – ja varaa ottaa aikaa. Sen takia meillä ei ole lastenhoitajaa tai lastenhoitoapua öisinkään. Olemme kaksin, mies sanoi viitaten itseensä ja Milaan.

– Heti kun lapsi oli syntynyt, olisin halunnut soittaa omille vanhemmilleni ja pyytää anteeksi sitä, etten ollut aiemmin tajunnut, kuinka paljon he rakastavat minua.

Ashton ja Mila ovat keksineet keinon, jolla he säilövät pienokaisensa lapsuusajan muistot.

– Avasimme tytölle oman sähköpostiosoitteen, Ashton kertoi.

– Nyt kirjoitamme hänelle sähköposteja, ja jonakin päivänä hän voi sitten itse lukea ne.

Kieltämättä näppärä idea, joka ei vie tilaa. Ehkä 18 vuoden päästä Wyatt voi silloin naureskella, miten vanhanaikaisella (ja siis aivan totaalisen nololla) välineellä äiskä ja iskä joskus kirjeitä lähettivätkään.

Lähde: People

Lue myös:

Kamalaa! Lapsuuden lempimuistot ovatkin valetta

Ashton Kutcher ja Mila Kunis paljastivat tyttärensä nimen

Ashton Kutcher: "Seksikkäintä on olla älykäs ja antelias"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!